Курячий суп з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити курячий суп з болгарським перцем. Блюдо хоч і просте, але смачне, ситне і апетитне - ідеальне рішення для обіду! готується швидко, спробуйте!
Це дуже простий рецепт курячого супу з болгарським перцем, який користується незмінним успіхом у нас вдома. Замовляють такий обід часто, адже цей суп не приїдається, виходить свіжим і ситним одночасно! рекомендую!
- Курка - 1/2 штуки (найкраще брати м'ясо з кістками)
- Картопля - 6 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вермішель - 50 грам
- Спеції - За смаком

1. Заливаємо водою курку, ставимо на вогонь. Воду трохи солимо, доводимо курку до готовності.

2. Коли закипить - додамо картоплю брусочками, а також подрібнені цибулю і моркву. Варимо на невеликому вогні до готовності картоплі.

3. В останню чергу додамо дрібно порізаний перець і помідор, перетертий в пюре. Часник пропустимо через прес і теж відправимо в каструлю. Спеції - за смаком. Як тільки знову закипить, кладемо дрібну вермішель і вимикаємо вогонь.

4. Даємо супу настоятися, а потім розливаємо його по тарілках і подаємо, посипавши зеленню! Смачного!