Котлети із сома
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для всіх любителів рибних котлет, я відкрию секрет, як зробити неймовірно смачні і ніжні котлети з сома, а якщо ви рибку ще й самі зловите, то таких котлет ціни не буде.
Повірте мені, ніщо не зрівняється зі стравами, які готуються з свежесловленной риби, але, коли улов занадто великий, частина видобутку я заморожую, а вже потім насолоджуюся відмінним смаком рибки. Цього разу мій тато приніс три великих сома, одного з яких я відразу ж пустила на котлетки, а інші залишилися на потім. А котлети вийшли такі смачні, що навіть і описати важко, я просто розповім вам, як зробити котлети з сома, а ви вже краще самі спробуйте. Взагалі у цієї риби дуже м'яке, соковите м'ясо зі злегка солодкуватим смаком, я ще додаю в фарш шматочок вершкового масла, завдяки чому котлети стають неймовірно ніжними. Але не будемо довго говорити, а краще приступимо до приготування, а ось і рецепт котлет з сома з фото.
- Філе сома - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Кнопка - 2-3 скибочок
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Масло рослинне - За смаком (для обсмажування )
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком




