Рецепт Філе сома з базиліком і чебрецем фото

Філе сома з базиліком і чебрецем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Сом
Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування смаженої філе сома з кукурудзяним борошном перцем, чебрецем і базиліком.

Опис приготування:

У великій пластиковий закривається мішок помістити борошно, кукурудзяне борошно, порошок лука, сушений базилік, сіль, сушений чебрець, білий перець, кайенскийперець і перець. Потім додати філе сома, струснути мішок, щоб риба добре перемішалися зі спеціями.

Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло в сковороду. Коли олія нагріється, додати філе сома. Обсмажувати рибу від 6 до 8 хвилин з обох сторін, поки риба не буде легко проколювати виделкою. Дати трохи охолонути і подавати.


  • Філе сома - 4 штуки
  • Перцю - 1/4 чайних ложки
  • Кайенского перцю - 1/4 чайних ложки
  • Білого перцю - 1/4 чайних ложки
  • Сушеного чебрецю - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Сушеного Базиліка - 1 Чайна ложка
  • Порошку цибулі - 1 Чайна ложка
У великій пластиковий закривається мішок помістити борошно, кукурудзяне борошно, порошок лука, сушений базилік, сіль, сушений чебрець, білий перець, кайенскийперець і перець. Потім додати філе сома, струснути мішок, щоб риба добре перемішалися зі спеціями.

Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло в сковороду. Коли олія нагріється, додати філе сома. Обсмажувати рибу від 6 до 8 хвилин з обох сторін, поки риба не буде легко проколювати виделкою. Дати трохи охолонути і подавати.

Схожі рецепти