Філе сома з базиліком і чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої філе сома з кукурудзяним борошном перцем, чебрецем і базиліком.
У великій пластиковий закривається мішок помістити борошно, кукурудзяне борошно, порошок лука, сушений базилік, сіль, сушений чебрець, білий перець, кайенскийперець і перець. Потім додати філе сома, струснути мішок, щоб риба добре перемішалися зі спеціями.
Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло в сковороду. Коли олія нагріється, додати філе сома. Обсмажувати рибу від 6 до 8 хвилин з обох сторін, поки риба не буде легко проколювати виделкою. Дати трохи охолонути і подавати.
- Філе сома - 4 штуки
- Перцю - 1/4 чайних ложки
- Кайенского перцю - 1/4 чайних ложки
- Білого перцю - 1/4 чайних ложки
- Сушеного чебрецю - 1/2 чайних ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Сушеного Базиліка - 1 Чайна ложка
- Порошку цибулі - 1 Чайна ложка
Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло в сковороду. Коли олія нагріється, додати філе сома. Обсмажувати рибу від 6 до 8 хвилин з обох сторін, поки риба не буде легко проколювати виделкою. Дати трохи охолонути і подавати.