Рецепт Пісочний пиріг з малиною фото

Пісочний пиріг з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Малина , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Смачний малиновий пиріг. Рецепт простий, а пиріг виходить дуже ароматним і ніжним. Шар пісочного тіста тоненький і крихкий, малинова начинка помірно солодка, смак ягід насичений.

Опис приготування:

Для пирога можна використовувати свіжу малину або морожену. Кількість цукру корегуйте за смаком. Можна в тісто додати менше цукру, а в начинку трохи більше.

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 100 грам(60 грам - в тісто, 40 грам - в начинку)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Малина - 300-400 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
пісочний пиріг з малиною - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 2
Яйце збиваємо з цукром і сіллю.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 3
Додаємо м'яке вершкове масло і все перемішуємо.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 4
Невеликими порціями додаємо борошно і замішуємо тісто.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 5
Тісто перекладаємо в силіконову форму і розподіляємо по дну. По периметру залишаємо бортик. Пальці потрібно посипати борошном, щоб тісто не прилипало.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 6
Готуємо начинку. У миску висипаємо малину.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 7
Додаємо цукор і крохмаль. Все перемішуємо.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 8
Малину з цукром і крохмалем викладаємо на тісто. Відправляємо форму в розігріту духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180-190 градусів.
пісочний пиріг з малиною - фото крок 9
Пісочний пиріг з малиною готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти