Пісочний пиріг з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Смачний малиновий пиріг. Рецепт простий, а пиріг виходить дуже ароматним і ніжним. Шар пісочного тіста тоненький і крихкий, малинова начинка помірно солодка, смак ягід насичений.
Для пирога можна використовувати свіжу малину або морожену. Кількість цукру корегуйте за смаком. Можна в тісто додати менше цукру, а в начинку трохи більше.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукор - 100 грам(60 грам - в тісто, 40 грам - в начинку)
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Малина - 300-400 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Яйце збиваємо з цукром і сіллю.
Додаємо м'яке вершкове масло і все перемішуємо.
Невеликими порціями додаємо борошно і замішуємо тісто.
Тісто перекладаємо в силіконову форму і розподіляємо по дну. По периметру залишаємо бортик. Пальці потрібно посипати борошном, щоб тісто не прилипало.
Готуємо начинку. У миску висипаємо малину.
Додаємо цукор і крохмаль. Все перемішуємо.
Малину з цукром і крохмалем викладаємо на тісто. Відправляємо форму в розігріту духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Пісочний пиріг з малиною готовий. Пригощайтеся!