Сирник з манкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх близьких - спечіть їм ніжний смачний сирник з манкою в духовці. Сирник, приготований за цим рецептом, припаде до смаку, як дорослим, так і дітям!
Я впевнена, що простий рецепт сирники з манкою в духовці неодмінно буде вам до смаку! Класичний рецепт сирники з манкою в духовці ви можете з легкістю урізноманітнити, додавши в нього фрукти і сухофрукти на ваш смак.
- Кефір - 1 Склянка
- Сир - 500 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 150 грам
- Манна крупа - 0.5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
Манну крупу залийте кефіром і дайте суміші постояти хвилин 20 для збільшення манки в обсязі, потім розімніть сир, додайте його до манній крупі і кефіру.
Потім відокремте білки від жовтків.
Тепер додайте до сирної маси цукор, розпушувач і жовтки, ретельно перемішайте масу до однорідного стану.
Збийте міксером яєчні білки до стану піків, потім також додайте їх до сирної маси.
Змастіть масло форму для запікання і викладіть в неї сирну масу.
Поставте форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і запікайте сирник хвилин 40-50 до утворення золотистої скоринки.
Коли сирник підрум'яниться, дістаньте його з духовки і перекладіть на тарілку. Подавати сирник до столу можна як гарячим, так і холодним, полив улюбленим соусом. Смачного!
Коли сирник підрум'яниться, дістаньте його з духовки і перекладіть на тарілку. Подавати сирник до столу можна як гарячим, так і холодним, полив улюбленим соусом. Смачного!