Рецепт Сирник з манкою фото

Сирник з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пропоную знайомий і всіма улюблений рецепт смачного десерту. Дивіться, як приготувати сирник з манкою. Він підходить для дорослих і дітей, деякі навіть готують його на святковий стіл.

Опис приготування:

Сирник хороший тим, що базовий рецепт можна сміливо видозмінювати за своїм бажанням і смаку. Можна додавати в нього сухофрукти, горіхи, різні ягоди і фрукти (свіжі і консервовані). А також можна приготувати крем, глазур або джем для змазування. Існують десятки рецептів приготування цього десерту.

  • Сир - 0, 7 кілограма
  • Манька - 1 Склянка
  • Ізюм - 100 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Олія - За смаком
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Ваніль - За смаком
сирник з манкою - фото крок 1
1. Ізюм промиваємо і заливаємо окропом, залишаємо його на 10-15 хвилин. В миску перетираем творог, vbivaem яйця, насипаємо борошно і цукор, додаємо до смаку ванільний цукор, родзинки. Перемішуємо все блендером до отримання однорідної і повітряної консистенції.
сирник з манкою - фото крок 2
2. Форму для запікання змащуємо маслом або застилає папером для випічки, викладаємо ложкою тісто, рівномірно розподіляємо його одним шаром.
сирник з манкою - фото крок 3
3. Відправляємо сирник випікатися в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин. Після виключення духової шафи відразу не виймаємо, а залишаємо на 10-15 хвилин всередині, щоб сирник не тріснула. Готовий сирник розрізаємо і подаємо.

Схожі рецепти