Сирник з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную знайомий і всіма улюблений рецепт смачного десерту. Дивіться, як приготувати сирник з манкою. Він підходить для дорослих і дітей, деякі навіть готують його на святковий стіл.
Сирник хороший тим, що базовий рецепт можна сміливо видозмінювати за своїм бажанням і смаку. Можна додавати в нього сухофрукти, горіхи, різні ягоди і фрукти (свіжі і консервовані). А також можна приготувати крем, глазур або джем для змазування. Існують десятки рецептів приготування цього десерту.
- Сир - 0, 7 кілограма
- Манька - 1 Склянка
- Ізюм - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Олія - За смаком
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ваніль - За смаком
1. Ізюм промиваємо і заливаємо окропом, залишаємо його на 10-15 хвилин. В миску перетираем творог, vbivaem яйця, насипаємо борошно і цукор, додаємо до смаку ванільний цукор, родзинки. Перемішуємо все блендером до отримання однорідної і повітряної консистенції.
2. Форму для запікання змащуємо маслом або застилає папером для випічки, викладаємо ложкою тісто, рівномірно розподіляємо його одним шаром.
3. Відправляємо сирник випікатися в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин. Після виключення духової шафи відразу не виймаємо, а залишаємо на 10-15 хвилин всередині, щоб сирник не тріснула. Готовий сирник розрізаємо і подаємо.