Підлива до макаронів з сосисок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо часу для приготування основного блюда немає, тоді вас може врятувати цей простий рецепт підливи до макаронів з сосисок. Ситно, апетитно і без зайвого клопоту.
Така підлива до макаронів з сосисок в домашніх умовах - відмінний варіант для смачного обіду або вечері на швидку руку. При бажанні її можна доповнити улюбленими спеціями, сушеними травами або навіть тертим сиром, наприклад.
- Сосиски - 3-4 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Томатний соус - 100 грам
- Крем - 100-150 грам
- Часник - 3-6 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Цибулини потрібно очистити і нарізати середніми півкільцями. У глибоку сковороду налити трохи олії і викласти цибулю. Смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.
2. Сосиски потрібно очистити від плівки і нарізати. В рецепт приготування підливи до макаронів з сосисок можна подрібнити їх дрібними кубиками або нарізати середніми шматочками, - це за бажанням.
3. Викласти сосиски до злегка обсмаженої цибулі. Паралельно поставити каструлю з водою на вогонь для варіння макаронів.
4. Додати томатний соус або розведену у воді томатну пасту, наприклад.
5. Посолити за смаком, додати трохи цукру і сметану. Акуратно перемішати і залишити на вогні приблизно на 5-7 хвилин.
6. Тим часом очистити і пропустити через прес часник. Викласти його на сковороду і ще раз перемішати. Підлива до макаронів з сосисок в домашніх умовах буде готова приблизно через 5 хвилин.