Куряча підлива до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Така підлива до макаронів - відмінне блюдо, яке подобається практично всім, особливо в поєднанні з макаронами. Не пам'ятаю, щоб хтось відязикався від цієї страви. Куряча підлива смачна і ніжна!
Курочку до макаронів можна приготувати великими шматками, а можна порізати на більш дрібні шматочки. Підлива виходить дуже оригінальною, поєднання вершків і томатів зі спеціями дає дуже приємну палітру смаку. Приготувати курячу підливу до макаронів не так вже й просто, тому що за нею потрібен постійний догляд, щось постійно підливає, підсипається і все це потрібно постійно помішувати, а головне пробувати!
Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 400 грам
- Помідори у власному соку - 180 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершки або молоко - 250-300 мілілітрів
- Зелена цибуля - 15 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Спагеті - 400 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Філе порізати на шматочки.
Філе, змішане зі спеціями, обсмажте на оливковій олії 5-7 хвилин.
Шматочки філе перекладіть на тарілку.
Цибуля обсмажте на олії.
Додайте вершки, спеції, доведіть до кипіння і варіть до загустіння 7-8 хвилин.
Поверніть шматочки курки на сковороду.
До курячої підливі додайте відварені макарони і помідори у власному соку. Перемішайте і через пару хвилин знімайте з плити.
Смачного!