Рецепт Куряча підлива до макаронів фото

Куряча підлива до макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Така підлива до макаронів - відмінне блюдо, яке подобається практично всім, особливо в поєднанні з макаронами. Не пам'ятаю, щоб хтось відязикався від цієї страви. Куряча підлива смачна і ніжна!

Курочку до макаронів можна приготувати великими шматками, а можна порізати на більш дрібні шматочки. Підлива виходить дуже оригінальною, поєднання вершків і томатів зі спеціями дає дуже приємну палітру смаку. Приготувати курячу підливу до макаронів не так вже й просто, тому що за нею потрібен постійний догляд, щось постійно підливає, підсипається і все це потрібно постійно помішувати, а головне пробувати!

Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряче філе - 400 грам
  • Помідори у власному соку - 180 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки або молоко - 250-300 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 15 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спагеті - 400 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
куряча підлива до макаронів - фото крок 1
Філе порізати на шматочки.
куряча підлива до макаронів - фото крок 2
Філе, змішане зі спеціями, обсмажте на оливковій олії 5-7 хвилин.
куряча підлива до макаронів - фото крок 3
Шматочки філе перекладіть на тарілку.
куряча підлива до макаронів - фото крок 4
Цибуля обсмажте на олії.
куряча підлива до макаронів - фото крок 5
Додайте вершки, спеції, доведіть до кипіння і варіть до загустіння 7-8 хвилин.
куряча підлива до макаронів - фото крок 6
Поверніть шматочки курки на сковороду.
куряча підлива до макаронів - фото крок 7
До курячої підливі додайте відварені макарони і помідори у власному соку. Перемішайте і через пару хвилин знімайте з плити.
куряча підлива до макаронів - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти