Підлива з баранини для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Підливу з баранини для макаронів зручно готувати в мультиварці, тому що процес гасіння в ній йде просто ідеально. Але підливу також легко приготувати і в глибокій каструлі, тип котла.
Підлива з баранини для макаронів готується легко, якщо ви взагалі вмієте робити два кроки: обсмажувати м'ясо і обсмажувати цибулю. Потім просто все з'єднується, заливається водою, додаються всі інші інгредієнти і блюдо готується на слабкому вогні, злегка побульківая. М'ясо краще брати молодші, воно смачніше і готується швидше. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 150 грам
- Помідор - 2 штуки
- Селера - 70 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Коньяк - 50 мілілітрів
- Перець чилі - 1 штука
- Шафран - 1/4 чайних ложки
- Петрушка, розмарин - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Баранину обсмажте на олії в казанку на середньо-високому вогні до золотистого кольору.
Наріжте цибулю.
Поріжте стебла селери.
Обсмажену баранину викладіть на тарілку.
У жирі, витопленому з м'яса, обжарьтецибулю, селера і перець чилі.
Додайте гриби.
Через 10 хвилин додайте терті помідори і коньяк, спеції і нарізану зелень.
Поверніть м'ясо в казанок і додайте воду, Тушіте 30-50 хвилин, в залежності від віку баранини.
Борошно розведіть з декількома ложками бульйону, знятими з казана. Постарайтеся, щоб не було грудочок.
Додайте борошно і інші спеції і зелень, варіть до загустіння хвилин п'ять.