Рецепт Підлива з баранини для макаронів фото

Підлива з баранини для макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підливу з баранини для макаронів зручно готувати в мультиварці, тому що процес гасіння в ній йде просто ідеально. Але підливу також легко приготувати і в глибокій каструлі, тип котла.

Підлива з баранини для макаронів готується легко, якщо ви взагалі вмієте робити два кроки: обсмажувати м'ясо і обсмажувати цибулю. Потім просто все з'єднується, заливається водою, додаються всі інші інгредієнти і блюдо готується на слабкому вогні, злегка побульківая. М'ясо краще брати молодші, воно смачніше і готується швидше. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 150 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Селера - 70 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Коньяк - 50 мілілітрів
  • Перець чилі - 1 штука
  • Шафран - 1/4 чайних ложки
  • Петрушка, розмарин - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
підлива з баранини для макаронів - фото крок 1
Баранину обсмажте на олії в казанку на середньо-високому вогні до золотистого кольору.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 2
Наріжте цибулю.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 3
Поріжте стебла селери.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 4
Обсмажену баранину викладіть на тарілку.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 5
У жирі, витопленому з м'яса, обжарьтецибулю, селера і перець чилі.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 6
Додайте гриби.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 7
Через 10 хвилин додайте терті помідори і коньяк, спеції і нарізану зелень.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 8
Поверніть м'ясо в казанок і додайте воду, Тушіте 30-50 хвилин, в залежності від віку баранини.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 9
Борошно розведіть з декількома ложками бульйону, знятими з казана. Постарайтеся, щоб не було грудочок.
підлива з баранини для макаронів - фото крок 10
Додайте борошно і інші спеції і зелень, варіть до загустіння хвилин п'ять.

Схожі рецепти