Сирна підлива для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Як з'ясувалося, з перекус, набагато смачніше вживати макарони, ніж без неї. Підлива готується на основі молока, вершкового масла і сиру. Для пікантності також додаються спеції. Дуже апетитно!
З такою ароматною і апетитною сирної підливою ваші макарони вийдуть особливо смачними. До речі, макарони зручніше відварити заздалегідь, тільки обов'язково відкиньте їх на друшляк, адже підлива готується дуже швидко, приблизно 10-15 хвилин. Вдалого приготування!
- Молоко - 3 склянки
- Борошно - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
В першу чергу розтопіть на сковороді вершкове масло.
Засипте борошно, і, помішуючи, продовжуйте готувати ще 2 хвилини.
Поступово вливаємо молоко, додаємо спеції. При постійному помішуванні доводимо до кипіння. Потім проварюємо ще 5 хвилин.
Вводимо тертий сир, даємо йому повністю розплавитися.
Гарячої підливою поливаємо зварені макарони. Смачного!