Суп з галушками без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться пісного супчика, але в той же час ситного. Тоді вам підійде суп з галушками без м'яса. Він досить простий у приготуванні і мене завжди виручає, якщо треба швидко нагодувати "голодного" .
Суп з галушками без м'яса за цим рецептом виходить дуже смачним! Галушки тут дуже ніжні і просто тануть у роті. Їх можна приготувати, так як я описала в цьому рецепті, а можна до борошна додати манку. Виходить ще смачніше. Такий суп з галушками без м'яса можна їсти посипавши зеленню і додавши сметану. Кому як подобається. Я вважаю варто його взяти на озброєння. Смачного!
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для смаження)
- Вода - 1, 7 L
Картопля, морква і цибуля почистити і нашаткувати. У каструлю з 1, 5 літра окропу покласти моркву і картоплю.
Цибуля обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати до овочів.
В іншій каструлі закип'ятити 1 стакан води і розчинити сіль і масло. Швидко всипати борошно і енергійно розмішуючи заварювати 1 хвилину. Потім зменшити вогонь до мінімуму і заважати тісто ще півхвилини.
Трохи остудити і ввести в тісто яйце. Добре перемішати тісто і беручи його чайною ложкою опускати в киплячий суп.
Поварити суп протягом хвилини, поки галушки не спливуть і потім зняти з вогню і дати настоятися 5 хвилин. Готово!