Грибний суп з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Ситне і смачне першу страву, яке підійде для всієї родини і урізноманітнює повсякденний раціон. Обов'язково спробуйте приготувати супчик за цим рецептом!
Спробуйте приготувати грибний суп з галушками - це дуже смачно, ваші близькі залишаться задоволені! Гриби можна брати будь-які, причому як свіжі, так і заморожені, у мене печериці. Блюдо ситне, наваристий, ароматне! Беріть рецепт на замітку!
- Борошно - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Вода - 3 L
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Спеції - За смаком (для перших страв)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Почнемо з приготування галушок. У глибокій мисці збийте яйце з сіллю і молоком.
Додайте борошно.
Замісити еластичне тісто.
Розкачайте тісто ковбаскою і наріжте маленькими шматочками. Розмір залежить від бажаного розміру галушок, але врахуйте, що вони ще збільшаться при варінні.
Паралельно цьому процесу, налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Окремо на сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю і терту моркву. В кінці додайте нарізані шампіньйони і смажте всі разом до випаровування рідини.
Картопля очистіть і наріжте кубиками.
У киплячу воду опустіть картопля, дочекайтеся закипання і додайте галушки. Додайте за смаком спеції, сіль і варіть 10-15 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів. Для 5 хвилин до закінчення варіння, додайте обсмажені овочі з грибами. Коли грибний суп з галушками буде готовий, додайте подрібнену свіжу зелень. Дайте супу настоятися 15-20 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!