Дієтичний суп з курячими галушками
(покроковий рецепт з фото)
Мої мама і бабуся в дитинстві варили мені тільки наваристі супи з м'ясом. І не скажу, що я їх любила, але є доводилося. Зараз у мене вже є вибір, і я пропоную більш легкий варіант.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати дієтичний суп з курячими галушками. І вариться він не так довго, хоча гороху потрібно настоятися, щоб він повністю приготувався. Всього супу вийде 4 порції, тому розраховуйте пропорції на ваш розсуд.
- Куряче філе - 200 грам
- Горох - 150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 1, 5 L
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Горох заздалегідь замочіть мінімум на 1, 5 години в холодній воді.
Картопля помийте, почистіть і наріжте кубиками.
Морква також промийте, почистіть і наріжте соломкою.
Цибулю очистіть і подрібніть кубиками.
Промийте горох. Варіть його разом з картоплею в 1, 5 літрах води протягом 20 хвилин.
Потім в суп додайте цибулю з морквою. Варіть все разом ще 10 хвилин.
Куряче філе перекрутити в фарш разом з сіллю і перцем. Зробіть галушки-кульки. Додайте їх в каструлю. Готуйте ще 5 хвилин на повільному вогні.
Для 3 хвилини до готовності додайте в суп подрібнений кріп. Смачного!