Суп з локшиною і курячими крильцями
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх улюблених супів з домашньої яєчної локшиною на курячому бульйоні з крильцями. Вийдуть швидко, смачний і ароматний!
Сьогодні розповім вам, як приготувати "суп з локшиною" . Для супу я заздалегідь приготувала локшину на яйцях, можна на жовтках, якщо є така можливість. Суп варю з курячими крильцями, але можна на будь-якій частині курячої тушки, тільки регулюйте час або ріжте курочку дрібно, щоб вона швидко зварилася. Якщо м'ясо варилося великим шматком, то перед додаванням локшини виймайте його з бульйону, поріжте і поверніть в суп. Спеції регулюйте на свій смак. Бажаєте отримати більш дієтичний варіант супу? Тоді покладіть курячу грудку без кісток, бульйон замініть водою. Суп вийде смачний, але не такий наваристий.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Селера стеблової - 1-2 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Курячі крильця - 5-6 штук
- Локшина яєчна - 2 склянки
- Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Очистіть овочі, вимийте курячі крильця.
Селера і цибулю тонко наріжте півкільцями, моркву натріть на квадратної крупній тертці. Обсмажте овочі в каструлі на вершковому маслі до м'якості.
Додайте м'ясо, спеції, сіль, перець.
Залийте гарячим курячим бульйоном і варіть 20 хвилин.
Додайте локшину, зелень кропу або петрушки. Проваріть суп ще 5 хвилин.
Суп з локшиною готовий. Посоліть і поперчіть за смаком. Дайте настоятися 10-15 хвилин.
Суп виходить дуже густий, тому якщо потрібно додайте в процесі варіння води. Смачного!