Рецепт Голубці в скороварці фото

Голубці в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Якщо ви є щасливими володарями кухонної техніки, тоді візьміть на замітку рецепт приготування голубців в скороварці. Це не тільки швидко і зручно, але і дуже смачно.

Приготувати голубці в скороварці в домашніх умовах досить просто. Головна перевага - не потрібно стежити за процесом, так як техніка зробить все за вас. Голубці виходять дуже ніжним не втрачають своєї форми, так що їх можна подати навіть до святкового столу.

  • Капуста - 1 штука
  • М'ясний фарш - 750-800 грам
  • Мал - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
голубці в скороварці - фото крок 1
1. Для початку необхідно підготувати капусту. Спершу зняти верхні листи, а потім опустити її на 2-3 хвилини в окріп (можна відправити в мікрохвильовку). Акуратно дістати і остудити. Зняти листочок і розрізати його навпіл, прибираючи жорстку перетинку, щоб голубці в скороварці в домашніх умовах вийшли ніжні.
голубці в скороварці - фото крок 2
2. Далі можна зайнятися начинкою. В рецепт приготування голубців в скороварці можна використовувати як свинину, так і яловичину. М'ясо потрібно вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку, додавши туди цибулю. Вбити яйце, посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати спеції і зелень. Все ретельно перемішати.
голубці в скороварці - фото крок 3
3. На підготовлений капустяний лист викласти невелику кількість начинки.
голубці в скороварці - фото крок 4
4. Акуратно загорнути, прибравши всі краї.
голубці в скороварці - фото крок 5
5. На дно скороварки налити трохи олії і обсмажити голубці з двох сторін до апетитної скориночки.
голубці в скороварці - фото крок 6
6. Обсмажені голубці відкласти в сторону і викласти наступну партію.
голубці в скороварці - фото крок 7
7. Потім все голубці викласти в чашу і додати трохи води. Класичний рецепт голубців в скороварці можна доповнити невеликою кількістю сметани або томатної пасти, розведеними у воді. Гасити близько 20 хвилин до готовності. Щоб голубці просто танули в роті час можна збільшити до 30 хвилин.

Схожі рецепти