Курячі рубані котлети з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 40 хв.
Неймовірно ніжні котлетки, зроблені за цим рецептом, стануть відмінним варіантом для смачної вечері або обіду і навіть не віриться, що для їх приготування потрібно так мало часу і інгредієнтів.
Опис приготування:
Котлети - це найпопулярніша страва, яке найчастіше з'являється на нашому столі, в основному через те, що їх легко готувати і смачно їсти. Але котлети котлет ворожнечу, і сьогодні я поділюся з вами відмінним рецептом приготування курячих рубаних котлет з майонезом, дуже ніжних, ароматних і апетитних. На мій погляд, це непоганий спосіб урізноманітнити своє меню, адже звичайні котлети швидко набридають, тоді на допомогу приходять ось такі цікаві варіанти. До речі, зробити курячі рубані котлети з майонезом не складніше ніж звичайні, так що тепер ви знаєте, що можна приготувати свою сім'ю до наступного вечері швидко і легко.
- Куряче філе - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Кріп свіжий подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Куряче філе промиваємо і висушуємо на паперовому рушнику, потім нарізаємо як можна дрібніше.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
Промиваємо свіжу зелень і подрібнюємо її.
У глибоку миску викладаємо нарізане філе, цибуля, кріп, razbivaem два яйця, додаємо майонез і крохмаль.
Солимо і перчимо фарш, ретельно його перемішуємо.
Змочуємо руки водою і формуємо з фаршу акуратні котлетки.
На сковороду наливаємо трохи олії і нагріваємо його. Обсмажуємо котлетки з обох сторін до золотистої скоринки.
Ці котлетки виходять дуже ніжними і смачними, а гарнір до них підійде абсолютно будь-який. Смачного!