Рецепт Підлива з помідорів фото

Підлива з помідорів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Підлива з помідорів відмінно підійде до макаронів, Greck, kartofelyu, спагетті і, звичайно, до м'яса. Гостра ароматна підлива з помідорів готується тільки з дуже стиглих, соковитих помідорів.

Для приготування підливи з помідорів можна використовувати ароматні трави - чебрець, базилік і лавровий лист, по три гілочки. Але можна додати будь-які трави або зелень на свій смак. Наприклад, орегано, Kinzu, кріп або петрушку. Цю зелень краще додавати за п'ять хвилин до закінчення приготування підливи з помідорів. Ви можете подрібнити підливу з помідорів в блендері або протерти через сито до гладкої консистенції. Приготовану підливу зберігайте в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!

  • Помідор - 7-8 штук
  • Помідори у власному соку - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
підлива з помідорів - фото крок 1
Підготуйте продукти.
підлива з помідорів - фото крок 2
Надріжте помідори.
підлива з помідорів - фото крок 3
Опустіть помідори в окріп на 2 хвилини, щоб зняти шкірку.
підлива з помідорів - фото крок 4
Подрібніть цибулю і часник.
підлива з помідорів - фото крок 5
Очищені помідори складіть в блендер.
підлива з помідорів - фото крок 6
Виходить близько літра пюре.
підлива з помідорів - фото крок 7
Обсмажте на олії часник, додайте цибулю.
підлива з помідорів - фото крок 8
Коли цибуля буде прозорим, додайте порізані консервовані помідори і доведіть до кипіння.
підлива з помідорів - фото крок 9
Додайте пюре зі свіжих помідорів, трави, спеції і уварюють годину на повільному вогні до загусання.
підлива з помідорів - фото крок 10
Соус готовий!

Схожі рецепти