Підлива з помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з помідорів відмінно підійде до макаронів, Greck, kartofelyu, спагетті і, звичайно, до м'яса. Гостра ароматна підлива з помідорів готується тільки з дуже стиглих, соковитих помідорів.
Для приготування підливи з помідорів можна використовувати ароматні трави - чебрець, базилік і лавровий лист, по три гілочки. Але можна додати будь-які трави або зелень на свій смак. Наприклад, орегано, Kinzu, кріп або петрушку. Цю зелень краще додавати за п'ять хвилин до закінчення приготування підливи з помідорів. Ви можете подрібнити підливу з помідорів в блендері або протерти через сито до гладкої консистенції. Приготовану підливу зберігайте в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Помідор - 7-8 штук
- Помідори у власному соку - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте продукти.
Надріжте помідори.
Опустіть помідори в окріп на 2 хвилини, щоб зняти шкірку.
Подрібніть цибулю і часник.
Очищені помідори складіть в блендер.
Виходить близько літра пюре.
Обсмажте на олії часник, додайте цибулю.
Коли цибуля буде прозорим, додайте порізані консервовані помідори і доведіть до кипіння.
Додайте пюре зі свіжих помідорів, трави, спеції і уварюють годину на повільному вогні до загусання.
Соус готовий!