Рецепт Дієтична підлива до гречки фото

Дієтична підлива до гречки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Смачна дієтична підлива для тих, хто хоче схуднути або піклується про своє здоров'я. Готується підлива дуже просто, вельми корисна, з гречкою дуже смачно. Страву можна подати і на обід, і на вечерю.

Опис приготування:

У цьому рецепті я розповім, як приготувати дієтичну підливу до гречки. Рецепт простий, ніяких труднощів у вас не виникне. Зате підлива вийде яскравою, соковитою і дуже корисною: і для тих, хто худне, і для тих, хто піклується про своє здоров'я. Овочі будемо використовувати легкі, тому блюдо можна подавати і до обіду, і закуски.

  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Cukini - 1 штука (маленький)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори свіжі - 1-2 штук
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Цибуля зелена - 20 грам (або будь-яка інша зелень)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
дієтична підлива до гречки - фото крок 1
Чистим овощи. Цибулю нарізаємо півкільцями, перець - невеликими смужками. Злегка обсмажуємо-тушкуємо цибулю з перцем на рослинному маслі, на це піде хвилин 7, готуйте на невеликому вогні.
дієтична підлива до гречки - фото крок 2
Баклажан, помідор і цукіні нарізаємо невеликими кубиками і додаємо на сковороду до цибулі з перцем. Солимо, перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо хвилин 15 на середньому вогні.
дієтична підлива до гречки - фото крок 3
Змішуємо сметану і томатну пасту, додамо приблизно півсклянки води, можна трохи більше. Перемішуємо.
дієтична підлива до гречки - фото крок 4
Заливаємо овочі на сковороді приготованим соусом, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо до улюбленої вами ступеня готування овочів. Хтось любить, щоб овочі були пружними, хтось - щоб вони стали дуже м'якими. Хвилини за 2-3 до закінчення додамо нарізану зелень.

Схожі рецепти