Підлива до гречки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Виявляється не всі знають, як приготувати підливу до гречки. А насправді це простіше простого! Тушковані овочі з фаршем і томатним соусом ідеально доповнюють гречану кашу. Рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Густоту приготовленої підливи можна регулювати за допомогою рідини. Чим більше вливаєте води, тим рідині виходить підлива. Якщо любите погостріше, рекомендую додавати більше спецій і різноманітних приправ. Це також сприятиме поліпшенню аромату страви. Вдалого приготування!
- Фарш м'ясний - 400 грам (свинина, яловичина або змішаний)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо і очищаємо овочі. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості.
Додаємо порізану кубиками болгарський перець. Також можна класти заморожені овочі (якщо є). Тушкуємо все разом до м'якості, потім вводимо томатну пасту і трохи води. Продовжуємо готувати ще 5-6 хвилин.
Тепер додайте м'ясний фарш. Влийте склянку води, перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуємо до готовності фаршу.
Паралельно варимо гречку. Поливаємо її смачною підливою. Смачного!