Рецепт Підлива до гречки фото

Підлива до гречки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Виявляється не всі знають, як приготувати підливу до гречки. А насправді це простіше простого! Тушковані овочі з фаршем і томатним соусом ідеально доповнюють гречану кашу. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Густоту приготовленої підливи можна регулювати за допомогою рідини. Чим більше вливаєте води, тим рідині виходить підлива. Якщо любите погостріше, рекомендую додавати більше спецій і різноманітних приправ. Це також сприятиме поліпшенню аромату страви. Вдалого приготування!

  • Фарш м'ясний - 400 грам (свинина, яловичина або змішаний)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Паста томатна - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
підлива до гречки - фото крок 1
Промиваємо і очищаємо овочі. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
підлива до гречки - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості.
підлива до гречки - фото крок 3
Додаємо порізану кубиками болгарський перець. Також можна класти заморожені овочі (якщо є). Тушкуємо все разом до м'якості, потім вводимо томатну пасту і трохи води. Продовжуємо готувати ще 5-6 хвилин.
підлива до гречки - фото крок 4
Тепер додайте м'ясний фарш. Влийте склянку води, перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуємо до готовності фаршу.
підлива до гречки - фото крок 5
Паралельно варимо гречку. Поливаємо її смачною підливою. Смачного!

Схожі рецепти