Підлива до гречки
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється не всі знають, як приготувати підливу до гречки. А насправді це простіше простого! Тушковані овочі з фаршем і томатним соусом ідеально доповнюють гречану кашу. Рекомендую спробувати!
Густоту приготовленої підливи можна регулювати за допомогою рідини. Чим більше вливаєте води, тим рідині виходить підлива. Якщо любите погостріше, рекомендую додавати більше спецій і різноманітних приправ. Це також сприятиме поліпшенню аромату страви. Вдалого приготування!
- Фарш м'ясний - 400 грам (свинина, яловичина або змішаний)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо і очищаємо овочі. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості.
Додаємо порізану кубиками болгарський перець. Також можна класти заморожені овочі (якщо є). Тушкуємо все разом до м'якості, потім вводимо томатну пасту і трохи води. Продовжуємо готувати ще 5-6 хвилин.
Тепер додайте м'ясний фарш. Влийте склянку води, перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Тушкуємо до готовності фаршу.
Паралельно варимо гречку. Поливаємо її смачною підливою. Смачного!