Млинці з гречки
(покроковий рецепт з фото)
Прості і неймовірно смачні млинці, яке ви завжди зможете приготувати вдома. Вони готуються на основі гречаної муки і води, виходять гарними, повітряними і, звичайно ж, коричневими!
Тісто готується з теплої води, в яку вводяться борошно, сіль, цукор і збиті яйця. Перед подачею на стіл спечені млинці слід змастити вершковим маслом. Їсти можна з варенням або згущеним молоком. Хай щастить!
- Вода - 500 мілілітрів
- Борошно гречане - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
Ретельно збиваємо яйця.
У теплу воду додайте цукор і сіль, засипте борошно. Перемішайте масу віночком до однорідності.
Vbeyte яйця, ще раз перемішайте.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. За допомогою ополоника влийте тісто на сковороду, випікайте млинці з двох сторін та красивого золотистого кольору.
Змастіть млинці вершковим маслом і подавайте на стіл. Смачного!