Рецепт Гарнір з гречки фото

Гарнір з гречки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Гречка
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарніри

Зробити гаряче смачна страва - це півсправи. Ще потрібно підібрати до нього правильний гарнір. І тут потрібно знати певні смакові правила, щоб не зіпсувати всі свої старання. Дивіться рецепт.

Наприклад, якщо ви будете знати, як приготувати гарнір з гречки, то вважайте, що ідеальне доповнення до смаженої або вареної курки у вас є. Також гречку можна подавати до іншого м'яса, приготовленого з хрусткою скоринкою. А ось з рибою буде вийде не дуже хороше поєднання (у всякому разі, мені не дуже подобається). Головне правильно крупу зварити, щоб вона не була прісною.

  • Гречка - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
гарнір з гречки - фото крок 1
Кілька разів промийте гречку. Висипати її в каструлю. Залийте холодною водою так, щоб вона покривала крупу приблизно на 1, 5 см. Вище. Додати сіль, влийте масло.
гарнір з гречки - фото крок 2
На середньому вогні доведіть кашу до кипіння, а потім відразу вимкніть плиту. Накрийте гречку кришкою.
гарнір з гречки - фото крок 3
Зверху укрийте рушником, залиште її так на 15 хвилин. Потім пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти