Гарнір з гречки
(покроковий рецепт з фото)
Зробити гаряче смачна страва - це півсправи. Ще потрібно підібрати до нього правильний гарнір. І тут потрібно знати певні смакові правила, щоб не зіпсувати всі свої старання. Дивіться рецепт.
Наприклад, якщо ви будете знати, як приготувати гарнір з гречки, то вважайте, що ідеальне доповнення до смаженої або вареної курки у вас є. Також гречку можна подавати до іншого м'яса, приготовленого з хрусткою скоринкою. А ось з рибою буде вийде не дуже хороше поєднання (у всякому разі, мені не дуже подобається). Головне правильно крупу зварити, щоб вона не була прісною.
- Гречка - 500 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Кілька разів промийте гречку. Висипати її в каструлю. Залийте холодною водою так, щоб вона покривала крупу приблизно на 1, 5 см. Вище. Додати сіль, влийте масло.
На середньому вогні доведіть кашу до кипіння, а потім відразу вимкніть плиту. Накрийте гречку кришкою.
Зверху укрийте рушником, залиште її так на 15 хвилин. Потім пробуйте. Смачного!