Підлива до гречки без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную легкий і смачний варіант, як приготувати підливу до гречки без м'яса. Обов'язково беріть на замітку! Вдале поєднання цибулі-порею з соєвим соусом чудово підкреслює і доповнює смак каші.
Я люблю цю підливку за те, що вона дуже проста в приготуванні і зовсім не схожа на класичні варіанти з томатним соусом. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню, то дуже рекомендую спробувати цю підливку.
1. Для початку вимийте, обсушити і подрібніть цибулю-порей.
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте цибулю до прозорості.
3. Додайте соєвий соус.
4. Любителям гостренького раджу додати дрібку перцю.
5. Також можна всипати дрібку цукру, щоб трохи відтінити смак.
6. Усе, соуси готові. Зніміть її з вогню.
7. Паралельно в підсоленій воді відваріть до готовності кашу. Дайте їй настоятися хвилин 15-20 під кришкою, щоб вона добре запарити.
8. Готову кашу з'єднайте з підливою і перемішайте.
Усе, можете подавати страву до столу. Смачного!
- Лук-пориста - 2 штуки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка (по бажанню)
- Цукор - 1 щіпка
1. Для початку вимийте, обсушити і подрібніть цибулю-порей.
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте цибулю до прозорості.
3. Додайте соєвий соус.
4. Любителям гостренького раджу додати дрібку перцю.
5. Також можна всипати дрібку цукру, щоб трохи відтінити смак.
6. Усе, соуси готові. Зніміть її з вогню.
7. Паралельно в підсоленій воді відваріть до готовності кашу. Дайте їй настоятися хвилин 15-20 під кришкою, щоб вона добре запарити.
8. Готову кашу з'єднайте з підливою і перемішайте.
Усе, можете подавати страву до столу. Смачного!