Соус «Tsakhton»

Рецепт Соус «Tsakhton» фото

Швидкий в приготуванні, смачний і соковитий соус "цахтон" в домашніх умовах готується швидко і незмінно користується попитом. Це грузинський соус до м'яса, рекомендую до м'яса і подавати! Цей простий рецепт соусу цахтон дозволить вам приготувати доповнення до м'яса швидко. Кращий соус, як на мене, чудово поєднується зі стравами з курки і яловичин...

Читати далі

Білий соус для шашлику

Рецепт Білий соус для шашлику фото

Хочете урізноманітнити стіл смачним соусом? Пропоную оригінальний, пікантний і смачний рецепт, як приготувати білий соус для шашлику. Він відмінно підійде для різних видів м'яса і не тільки.На смену томатному соусу, який часто подають до шашлику, можна зробити інший, більш цікавий і незвичайний. В основі приготування страви - часник. Не хвилюйтес...

Читати далі

Соус з часником

Рецепт Соус з часником фото

Часник - це чудова приправа, не тільки надає стравам особливого, багатий смак, але і дуже корисна для організму. Соус з часнику стане прекрасним доповненням до безлічі різних страв.Соус з часнику, або часниковий соус, користується великою популярністю в кулінарії, тому існує велика кількість способів його приготування. Одна з переваг цього рецепт...

Читати далі

Соус до стейку зі свинини

Рецепт Соус до стейку зі свинини фото

Цей соус прекрасно підкреслить смак м'яса, зробить його яскравішим і цікавішим. Готується легко і швидко. Так що замість звичних майонезів і кетчупів спробуйте краще його. Це і смачніше, і корисніше.Смачно посмажити стейк - це півсправи, треба ще смачно його подати. Ось саме цей рецепт приготування соусу до стейку зі свинини, зробить блюдо яскрав...

Читати далі

Вишневий соус до м'яса

Рецепт Вишневий соус до м'яса фото

Розповім, як приготувати вишневий соус до м'яса. Він смачний, ефектний і незвичайний, такий стане головною родзинкою столу. Цей соус порадує тих, хто любить цікаві і пікантні поєднання смаків.Вишню можна використовувати не тільки для приготування варення, компоту або в якості начинки для вареників. З неї можна зробити смачний соус, який підійде д...

Читати далі

Томатний соус для тефтелей

Рецепт Томатний соус для тефтелей фото

Дозвольте поділитися з вами універсальної знахідкою для тефтелей з будь-якого м'яса: густий, насичений і пікантний соус додасть страві нових яскравих фарб! Записуйте рецепт томатного соусу для тефтелей! Томатний соус багато хто звик готувати з томатної пасти. Але набагато смачніше виходить, якщо приготувати його з пасати - це густий соус з томаті...

Читати далі

Аріса

Рецепт Аріса фото

Аріса (харісса) - пастоподібний соус червоного кольору з гострим смаком, який готують з перцю чилі. До вашої уваги - інструкція, як приготувати соус харісса в домашніх умовах.Властивості і походження:У кожній країні існує свій рецепт приготування харісса. Але слід зазначити, що туніська Харіса є найгострішою завдяки великому вмісту перцю чилі. На...

Читати далі

Соус Еспаньоль

Рецепт Соус Еспаньоль фото

Еспаньоль (французький. Іспанський соус) - класичний коричневий соус, який використовують переважно в рецептах французької кухні. Розповідаю, як приготувати соус Еспаньол у себе на кухні.Властивості і походження:Дуже часто Еспаньол вважають типовим блюдом іспанської кухні, але це не так. Назва соусу в перекладі з французької означає «іспанська», ...

Читати далі

Соус до стейку з яловичини

Рецепт Соус до стейку з яловичини фото

Хороший соус до стейку посилить смак страви, відмінно його доповнить і навіть компенсує невелику сухість, якої важко уникнути при приготуванні яловичини. Для вас рецепт мого фірмового соусу.До яловичому стейку звичайно треба подати соус або два - для різноманітності. Я пропоную вам приготувати чудовий соус, який можна зберігати про запас в холоди...

Читати далі

Соус з яблучного пюре

Рецепт Соус з яблучного пюре фото

До більшості м'ясних страв підходить кисло-солодка заправка. Вона найкраще розкриває смак основного інгредієнта, надаючи страві цікавий відтінок. Це знають всі кулінари і кухаря.Коли вам набридне подавати до м'ясних страв звичайні гарніри (такі як картоплю або тушковані овочі), подайте щось новеньке. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати с...

Читати далі

Соус «Прованський»

Рецепт Соус «Прованський» фото

Відмінний рецепт приготування смачного домашнього соусу, який можна додавати до риби, м'яса, салат. Без барвників і консервантів. А це найголовніше! Приготувати такий соус легко зможе кожен! Дуже часто всі ми опиняємося в такій ситуації, коли не вистачає або взагалі немає соусу або майонезу. А адже соус "провансаль" - це практично той же майонез,...

Читати далі

Соус з ожини

Рецепт Соус з ожини фото

Соус з ожини - це прекрасний соус, який можна використовувати як в подачі десертів, так і в подачі м'ясних страв. Рецепт простий і хороший собою.У невеликій каструльці змішати: цукор, воду і ожину. Ожину обов'язково помийте, очищені від Sora, плодоніжок і видаліть погані ягоди. Вміст каструлі поставте на вогонь і доведіть до кипіння, варите 5 хви...

Читати далі

Швидкий журавлинний соус

Рецепт Швидкий журавлинний соус фото

Цей соус дуже підійде до птаха і м'ясних страв. Можна подати до смаженого сиру і риби. Солодкий журавлинний соус можна використовувати на начинки для пирогів і бутербродів.Кількість порцій: 3-4Журавлина - 1 СклянкаВиноградний або апельсиновий сік - 0, 5 склянкиЦукор - 1/3 склянки1. Для соусу можна використовувати свіжу або заморожену ягоду. Переб...

Читати далі

Соус з йогурту і огірків

Рецепт Соус з йогурту і огірків фото

Соус з йогурту і огірків - це соус, ідеально підходить для заправки салатів, а також для подачі до страв, приготованим на грилі або мангалі. Свіжий і легкий, він відмінно поєднується з м'ясом.У нашій родині соус з йогурту і огірків - це традиційний соус для страв, які ми готуємо на мангалі або грилі. Смажене м'ясо і смажені овочі з цим соусом поє...

Читати далі

Дзадзики

Рецепт Дзадзики фото

Вдале доповнення до будь-якої страви - це правильний соус. Їм можна зіпсувати страву або вдосконалити його. Розповім, як приготувати "дзадзікі", який популярний у Туреччині, Греції і на Кіпрі.Є кілька варіантів подачі соусу: якщо його готують для коржів або хліба, то консистенцію роблять густішою. А якщо планують подати соус до м'яса або риби, то...

Читати далі