Рецепт Соус з яблучного пюре фото

Соус з яблучного пюре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До м'яса

До більшості м'ясних страв підходить кисло-солодка заправка. Вона найкраще розкриває смак основного інгредієнта, надаючи страві цікавий відтінок. Це знають всі кулінари і кухаря.

Коли вам набридне подавати до м'ясних страв звичайні гарніри (такі як картоплю або тушковані овочі), подайте щось новеньке. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати соус з яблучного пюре. Він добре доповнить гаряче. Виходить дуже вишукано, запашний, до того ж, можна зробити його заздалегідь.

  • Яблука - 1, 3 кілограма (у мене сорт "голден" )
  • Вершкове масло солоне - 40 грам
  • Вино біле сухе - 250 мілілітрів
  • Зернятко гвоздики - 2 штуки
  • М'ята - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус з яблучного пюре - фото крок 1
Яблука помийте, почистіть і наріжте четвертинками.
соус з яблучного пюре - фото крок 2
Вино закип'ятіть в каструлі (2 хвилини). Після відразу додайте гвоздику з яблуками. Додати сіль, зменшіть вогонь. Варіть під кришкою протягом 8 хвилин. Потім додайте подрібнену м'яту з перцем і проваріть ще 7 хвилин.
соус з яблучного пюре - фото крок 3
Готову масу розітріть в пюре блендером. Перед подачею розігрійте на сковороді з вершковим маслом.

Схожі рецепти