Зефір домашній

Рецепт Зефір домашній фото

Повітряний, ніжний, смачний зефір цілком можна приготувати в домашніх умовах. І для цього не потрібно володіти якимись особливими кулінарними навиками. Цей зефір виходить завжди і у всіх. Він м'який, з ніжною структурою і досить пружний. Справжній зефір! Крім того, домашній зефір виходить набагато корисніше, так як не містить барвники, ароматизат...

Читати далі

Зефір у шоколаді

Рецепт Зефір у шоколаді фото

Такий простий десерт можна приготувати для будь-якого свята або чаювання. Принадність домашнього зефіру в тому, що його можна зробити з будь-яких ягід або фруктів, він буде натуральним і смачним! Отже, розповім вам, як приготувати вдома "Зефір в шоколаді " . Все дуже легко і просто, але є кілька важливих моментів: якісний агар-агар, міцність яког...

Читати далі

❤️ Зефір❤️  - це один з найбільш відомих та улюблених десертів у світі. Він має м'яку, пухку текстуру та незабутній смак. Цей десерт походить зі Сходу Європи та був знайдений відомим французьким кондитером у XVII столітті. З того часу зефір став популярним десертом у всьому світі та відомий у багатьох країнах під різними назвами.

Зефір зазвичай роблять зі збитих білків, цукру та желатину. Його можна ароматизувати різними екстрактами, насінням ванілі та іншими приправами. Деякі рецепти містять також фруктові пюре, щоб додати смак та барву до десерту.

Зефір можна подавати в різних формах, наприклад, у вигляді кругів, квадратів, зірок або навіть у вигляді фігур тварин. Деякі люди люблять додавати до зефіру золотисті, малинові або зелені барвники, щоб створити більш цікавий та привабливий вигляд десерту.

Зефір є ідеальним десертом для будь-якої вечері, особливо якщо у вас є гості. Він може бути чудовою альтернативою класичному тістечку або млинцям. Його також можна зберігати протягом декількох днів в холодильнику та насолоджуватись ним у будь-який час дня.

Зефір - це десерт, який не потребує багато зусиль та часу для приготування, але при цьому він завжди виглядає та смакує неймовірно. Так що, якщо ви ще не спробували зефір, то обов'язково спробуйте його в ближчому майбутньому!

Як уже згадувалось, зефір - це десерт зі збитих білків та цукру, що пропарюється у желатині, щоб додати йому пухкої та м'якої текстури. Хоча основний складник зефіру може залишатись незмінним, його можна модифікувати шляхом додавання різних інгредієнтів для створення різних варіацій смаку та кольору.

Зефір можна прикрасити:

✔️ фруктами,

✔️ ягодами,

✔️ шоколадом,

✔️ горіхами та іншими ласощами.

Він може бути ароматизований ваніллю, лимонною цедрою, кокосом, малиною та багатьма іншими смаками. Також можна додавати натуральні барвники, наприклад, з соку свіжих фруктів, щоб створити зефір різних кольорів та смаків.

Зефір може бути приготовлений зі звичайного цукру або замінити його на більш здорові інгредієнти, такі як мед або кленовий сироп. Також можна замінити желатин на агар-агар, який виготовляється з водоростей та є більш здоровою альтернативою.

Узагалі, ❤️ зефір❤️  - це десерт, який може бути приготовлений в будь-який час року та на будь-який смак. Він може бути прекрасним доповненням до будь-якої страви та може задовольнити найвибагливний смак. Зефір також може бути ідеальним варіантом для тих, хто хоче скуштувати солодощі, але уникає висококалорійних десертів. Це десерт, який варто спробувати хоча б раз у житті. Він не тільки смачний, але й легкий, здоровий та може бути приготовлений в будь-який час року. Зефір - це справжня насолода для солодкоїжок та тих, хто любить експериментувати зі смаками. Якщо ви ще не спробували зефір, обов'язково спробуйте його наступного разу, коли ви зголодніли на щось солодке та незвичайне.❤️ ❤️ ❤️ 

Зефір з яблучного джему

Рецепт Зефір з яблучного джему фото

Для зефіру по ГОСТу пропонується взяти 4 яблука, запекти і збити їх в пюре з цукром. У цьому рецепті, як приготувати зефір з яблучного джему, я просто пропустила ці кроки, скоротивши час готування. Перед вами дуже смачний і корисний десерт. Зефір готується на основі агар-агар. Цей природний желатин практично не засвоюється нашим організмом, але д...

Читати далі

Малиновий зефір

Рецепт Малиновий зефір фото

Малиновий зефір - вже саме по собі це словосполучення звучить надзвичайно смачно, не кажучи про те, як це смачно насправді. Готувати малиновий зефір можна зі свіжої або замороженої малини. Приготувати малиновий зефір не складе особливих труднощів, якщо дотримуватися всіх рекомендацій і проявити трішки терпіння. Результат вас точно порадує! Малина...

Читати далі

Maršmellou

Рецепт Maršmellou фото

Маршмеллоу - щось середнє між повітряним суфле і зефіром. Це неймовірне ласощі для дітей, його дуже просто і швидко готувати. А потім можна насолоджуватися з чашкою какао або кави.Єдина складність в приготуванні - це використання кулінарного термометра, який є не у всіх. Без нього сироп може не вийти. Готовий маршмеллоу трохи тягнеться, як і нале...

Читати далі

Домашній зефір зі слив

Рецепт Домашній зефір зі слив фото

Хочу звернути вашу увагу на те, що будь-який зефір готується тільки на агар-агар, ніякого желатину не може бути в складі. Желатин не стабільний і при кімнатній температурі він буде танути. Сьогодні я розповім вам, як приготувати "Домашній зефір зі слив " . Кількість зефірінок залежить від розміру насадки і вашої фантазії. Я люблю робити маленькі ...

Читати далі

Ванільний зефір

Рецепт Ванільний зефір фото

Легкий і повітряний, ароматний ванільний зефір пропоную приготувати самостійно. Нічого складного немає, запам'ятовуйте рецепт, я розповім, як приготувати "Ванільний зефір " ! Якщо ви використовуєте ваніль в стручках, то для рецепта потрібна всього одна паличка, навіть не паличка, насіння, які всередині. Їх не можна термічно обробляти, інакше аром...

Читати далі

Зефір без цукру

Рецепт Зефір без цукру фото

Солодощі можуть бути не тільки смачними, але і корисними. Один з таких рецептів (класний варіант, як приготувати зефір без цукру) як раз хочу запропонувати на замітку. Запам'ятовуйте і повторіть будинку. На відміну від класичного рецепту, цей зефір запікати не потрібно. Ягоди, яблука і мед - ось основа нашого десерту. Його можна сміливо давати на...

Читати далі

Полуничний зефір

Рецепт Полуничний зефір фото

Як складно приготувати зефір самостійно, думаєте ви? зовсім нескладно! смачний, ніжний, натуральний і ароматний зефір, та ще й полуничний, легко готувати з простим рецептом на увазі. Дивіться самі! За цим рецептом можна готувати зефір і з іншими ягодами і фруктами: наприклад, зі смородиною, малиною або яблуками. Класичний зефір готується на яблук...

Читати далі

Зефір з ківі

Рецепт Зефір з ківі фото

Який тільки зефір я не готувала, але ось з ківі ще не доводилося, тим цікавіше, яким він вийде. Рецепт виправдав очікування! Зефір вийшов смачним і ніжним, рекомендую! Перш ніж приступати до готування врахуйте обсяг продукції на виході, з заявленої кількості інгредієнтів виходить 30 половинок і 15 цілих зефірінок. Якщо потрібен обсяг більше, то п...

Читати далі

Полуничний зефір (ніжний і повітряний)

Рецепт Полуничний зефір (ніжний і повітряний) фото

Обов'язково подивіться, як приготувати полуничний зефір (ніжний і повітряний) в домашніх умовах, так як він виходить набагато смачніше покупного. Це зовсім нескладно, досить дотримуватися рецепт.Під час приготування зефіру головне - дотримуватися пропорції інгредієнтів і техніку приготування, так як працювати з сиропом завжди потрібно дуже обереж...

Читати далі

Зефір з джему

Рецепт Зефір з джему фото

Такий зефір можна приготувати з будь-якого джему або варення. У мене апельсиново-гарбузовий джем, солодкий в міру, вибрала його через колір, хотілося гарних яскравих зефірок. Дивіться рецепт! Час приготування я вказала 20 хвилин, це не рахуючи сушки зефіру. Зазвичай я роблю зефір ввечері, відкидають на харчову плівку, якої обертають дощечки і зал...

Читати далі

Ягідний зефір

Рецепт Ягідний зефір фото

У цьому рецепті немає особливих відмінностей від класичного яблучного зефіру, крім заміни яблук на ягоди. Для приготування зефіру підходять чорна смородина, журавлина, полуниця, малина, ожина, агрус. Зефір з ожини володіє яскравим кольором, вираженим ягідним смаком і приємним ароматом. Як желирующего компонента в рецепті використовується агар-ага...

Читати далі

Зефір з агар-агаром

Рецепт Зефір з агар-агаром фото

На жаль, знайти "той самий" зефір з "тим самим" смаком" з дитинства все складніше і сьогодні у мене рецепт самого справжнього домашнього зефіру! Готувати зефір нескладно, важливо слідувати покроковому рецептом і рекомендацій до нього. Цукровий пісок -  700 грам(250 грамів для збивання білка, 450 грамів - в сироп)Яблука -  3 штуки (буде потрібно т...

Читати далі

Зефір яблучний

Рецепт Зефір яблучний фото

Якщо ви любите експериментувати на кухні і балувати своїх рідних власноруч приготованими десертами, скористайтеся цим рецептом і приготуйте смачний яблучний зефір. Буде дуже смачно! Смачний, ароматний, пористий і найголовніше - натуральний яблучний зефір не так і складно приготувати вдома. Якщо вам подобається самому готувати смачні десерти, ви о...

Читати далі