Антрекот з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот з яловичини - дуже смачний шматочок м'яса, ніжний і соковитий. Запікається антрекот цільним шматком в духовці. На приготування у вас піде 1 годину часу. Підходить абсолютно до будь-якого гарніру!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування антрекота з яловичини в духовці. Нічого особливого, все що потрібно - це: antrekot, перець і рослинне масло. Чисте сухе м'ясо змащуємо рослинним маслом і натираємо перцем. Запікаємо в духовці близько години. На гарнір готуємо все що бажає душа, наприклад, картопляне пюре або гречку. Хай щастить!
- Яловичина - 400-600 грам
- Перець мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Рослинним маслом змащуємо деко і розігріваємо духовку. М'ясо ретельно промиваємо і даємо йому обсохнути. Змащуємо м'ясо рослинним маслом, а потім перчимо з усіх боків. Будь-які інші спеції - за смаком.
Духовка прогрелась до 170 градусів, відмінно! Саме час туди ставити деко. Запікається антрекот від 45 хвилин 1 годину. Щоб перевірити готовність м'яса - проткніть його вилкою ближче до кістки, якщо випливає прозорий сік - м'ясо готове!
Солимо під час їжі. Смачного!