Рецепт Антрекот з яловичини фото

Антрекот з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Антрек

Антрекот з яловичини - це м'ясо, взяте з міжреберної частини корови чи бика. Часто буває з кістками, але може бути і без, зазвичай дуже м'яке і соковите м'ясо. Готується антрекот легко і швидко.

Рецепт антрекота з яловичини я запозичив у своєї подруги, яка обожнює готувати все на сковороді-гриль. Одного разу ми пробували готувати антрекот на дачі, тобто на мангалі, і вийшло дуже навіть не погано. Якщо сказати по секрету, то краще Антрекот з яловичини дуже добре поєднується з картопляним пюре, свіжими овочами і червоним сухим вином. Готується антрекот всього 30 хвилин.

  • Антрекот з яловичини - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Бульйон - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
антрекот з яловичини - фото крок 1
Промиваємо наші шматочки м'яса, просушуємо. Видаляємо зайвий жир, плівочки. Можна видалити кістки.
антрекот з яловичини - фото крок 2
Антрекоти солимо і перчимо.
антрекот з яловичини - фото крок 3
Обсмажуємо м'ясо на дуже добре розігрітій сковороді-гриль або на сітці на вугіллі. Обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін, витрачаючи по 5-6 хвилин на кожну.
антрекот з яловичини - фото крок 4
Повинен вийти червоний сік.
антрекот з яловичини - фото крок 5
Готове м'ясо викладаємо на тарілку.
антрекот з яловичини - фото крок 6
Цибулю нарізаємо півкільцями і відправляємо його на сковорідку. Через кілька хвилин додаємо 100 мл вина.
антрекот з яловичини - фото крок 7
Даємо провину практично повністю википіти.
антрекот з яловичини - фото крок 8
Потім вливаємо бульйон і додаємо вершкового масла. Бульйон повинен наполовину википіти і припинитися в густий соус.
антрекот з яловичини - фото крок 9
Антрекот подаємо з картопляним пюре і соусом. Приємного апетиту

Схожі рецепти