Овочеве рагу з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ламаєте голову над тим, що ж приготувати для всієї родини, то пропонуємо відмінне блюдо, як приготувати овочеве рагу з м'ясом і картоплею. Смачно, ситно і корисно. Аромат страви збере всю родину.
Для приготування страви можна використовувати будь-які овочі, які знайдуться в холодильнику. Традиційно використовують картоплю, морква і цибуля, а також капусту. Головний секрет приготування - це обсмажити окремо всі овочі і м'ясо, а потім з'єднати всі в каструлі. Якщо любите більш пряний смак, то, крім солі і перцю, додавайте сміливо приправи за смаком.
- Свинина - 0, 7 кілограма
- Картопля - 5-6 штук
- Капуста - 400 грам
- Морквина - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Потім підготуємо всі овочі. Моєму їх і чистимо, після чого нарізаємо кубиками. Не потрібно робити кубики занадто дрібними.
2. Якщо є кілька сковорідок, то можна починати обсмажувати овочі окремо один від одного. М'ясо обсмажуємо практично до готовності, всі овочі обсмажуємо окремо на соняшниковій олії до напівготовності.
3. Беремо каструлю з товстим дном, наливаємо соняшникову олію і розігріваємо. Кидаємо м'ясо і перекладаємо все овочі, наливаємо воду, додаємо до смаку сіль і перець.
4. Тушкуємо все близько 40 хвилин під закритою кришкою на мінімальному вогні. Потім додаємо томатну пасту, перемішуємо. Вимикаємо вогонь і наполягаємо близько 20 хвилин. Смачного!