Овочеве рагу з гусячим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо з молодих овочів і поживного гусячого м'яса.
Кількість порцій: 4
- Картопля молода - 500 грам
- Морква молода - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок молодий - 1 штука
- Відварене м'ясо гусака - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 0, 5 L
Тщательно чистим, моєму все овочі і нарізаємо.
Ставимо на вогонь казан і наливаємо в нього воду. Чекаємо, поки закипить і вкідиваем картопля. Слідом за ним цибулю і моркву.
Додаємо відварне м'ясо гусака. Гуся треба зварити заздалегідь, так як він вариться близько 2 годин.
Нарізаємо кабачок і додаємо його до овочів.
Нарізаємо зелень і заправляємо нею і сіллю з лавровим листом наше рагу!
Тертя 2 хвилини і викладаємо на блюдо.
Приємного!