Рецепт Овочеве рагу з гусячим м'ясом фото

Овочеве рагу з гусячим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах
Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу, На сніданок
Соуси

Смачне і ситне блюдо з молодих овочів і поживного гусячого м'яса.

Кількість порцій: 4
  • Картопля молода - 500 грам
  • Морква молода - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачок молодий - 1 штука
  • Відварене м'ясо гусака - 1 штука
  • Сіль - 2 щіпки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 L
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 1
Тщательно чистим, моєму все овочі і нарізаємо.
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 2
Ставимо на вогонь казан і наливаємо в нього воду. Чекаємо, поки закипить і вкідиваем картопля. Слідом за ним цибулю і моркву.
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 3
Додаємо відварне м'ясо гусака. Гуся треба зварити заздалегідь, так як він вариться близько 2 годин.
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 4
Нарізаємо кабачок і додаємо його до овочів.
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 5
Нарізаємо зелень і заправляємо нею і сіллю з лавровим листом наше рагу!
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 6
Тертя 2 хвилини і викладаємо на блюдо.
овочеве рагу з гусячим м'ясом - фото крок 7
Приємного!

Схожі рецепти