Баклажани з кабачками (овочеве рагу)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім вегетаріанцям і не тільки Сьогодні я розповім, як приготувати дуже смачне овочеве рагу з баклажанів і кабачків. Блюдо вийде насиченим, ніжним і дуже смачним! приступаємо
Таке овочеве рагу сподобається не тільки вегетаріанцям, але і тим людям, які стежать за своєю вагою. Блюдо легке, тому відмінно підійде на вечерю. Рагу можна використовувати як гарнір до риби або птиці. Буде чудово гармоніювати
- Кабачки - 3 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Помідори черрі - 250 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - по 1/4 Чайних ложки
- Тертий пармезан - 2/3 склянки
- Рубана петрушка і базилік - по 1/4 Склянки
1
Духовку розігріваємо до 180 градусів, форму для випікання змащуємо оливковою олією.
2
Овочі промиваємо і при необхідності очищаємо. Ріжемо кубиком кабачки, баклажани. Помідори черрі можна нарізати навпіл або дрібніше. Змішуємо в окремій ємності все нарізані овочі, додаємо до них спеції, оливкова олія і рубаний часник, гарненько все перемішуємо.
3
Додаємо тертий пармезан і знову все добре перемішуємо. Перекладаємо овочі на деко і відправляємо в духовку на 25 хвилин.
4
Після закінчення часу накриваємо овочі фольгою і випікаємо ще 10-15 хвилин.
5
Овочеве рагу з кабачками і баклажанами готове! Приємного апетиту