Овочеве рагу з цвітною капустою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.
Ось і прийшов сезон овочів! Тепер можна урізноманітнити меню різними овочевими стравами, легкими і низькокалорійними, які допоможуть підтримати гарну форму і надати своєму організму достатньо сил.
Опис приготування:
Можна комбінувати різноманітні овочі, це завжди виходить дуже смачно. Звичні поєднання вже порядком набридли, тому хочу представити вашій увазі свій улюблений рецепт, як приготувати овочеве рагу з цвітною капустою і кабачками. Основними інгредієнтами страви будуть, звичайно ж, кабачок і кольорова капуста. А морква з цибулею додадуть трохи солодощі та аромату кабачки і замаскують специфічний запах капусти. Всі складові рагу ріжте крупно, щоб в процесі приготування вони не перетворилися на кашу.
- Кабачок молодий - 1 штука
- Кольорова капуста - 400 грам
- Морква - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Приготуйте необхідні інгредієнти. Очистіть цибулю і моркву. Помийте і обсушіть овочі.
Лук наріжте великим кубиком.
Моркву натріть на крупній тертці.
Кабачок наріжте середніми брусочками.
Цвітну капусту розділите на суцвіття.
У сковороду налийте олію. Поставте на вогонь, щоб воно добре прогрілося. У розігріту сковороду висипте цибулю, підсмажте його до прозорого кольору. Потім додайте моркву, пару хвилин пасеруйте. Останніми додайте суцвіття капусти і брусочки кабачка. Накрийте кришкою, тушкуйте на повільному вогні до готовності, періодично перемішуючи.
Коли овочі стануть м'якими, додайте томатний сік, посоліть і протушкувати ще 10 хвилин.
Готове рагу викладіть на тарілку, прикрашену листям салату або іншою зеленню. Смачного!