Овочеве рагу з цвітною капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт легкого овочевого рагу з цвітною капустою і картоплею. Відмінне блюдо для поста (і варіант з куркою на кожен день).
Дуже люблю готувати схоже рагу зі свіжих овочів влітку. Особливо хороша молода картопля. Для приготування овочевого рагу з цвітною капустою і картоплею нам знадобиться кілька великих суцвіть капусти, свіжий невеликий кабачок, морквина, цибуля. Ще я додаю кріп і базилік в кінці. Якщо захочете додати курку, просто обсмажити її раніше за всіх інших інгредієнтів, а потім тушкуємо разом.
- Картопля - 7-8 штук
- Кабачок - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цвітна капуста - 400 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вода - 350 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики
Обсмажуємо моркву з цибулею.
Потім додайте картоплю і обсмажуємо 15 хвилин.
Потім додаємо кабачки, спеції, перемішуємо.
Капусту ділимо на суцвіття, можна, можливо, до речі, ще горошок стручковий додати. Додаємо до овочів. Воду розводимо з томатною пастою (посоліть і поперчіть за смаком).
Заливаємо овочі, додаємо подрібнений часник і тушкуємо хвилин 15, до готовності капусти.
Готове овочеве рагу з цвітною капустою і картоплею подаємо гарячим, із зеленню. Смачного!
Готове овочеве рагу з цвітною капустою і картоплею подаємо гарячим, із зеленню. Смачного!