Рагу з цвітною капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рагу з цвітною капустою і картоплею - відмінний спосіб нагодувати велику сім'ю! У розпал літнього овочевого сезон це блюдо якраз те, що треба.
Для приготування рагу з цвітною капустою і картоплею ще додамо кабачка і помідор. Ці овочі завжди забезпечать вам соковитість і насиченість. До речі, для аромату раджу додати свіжої зелені. Так як кабачок сам багато вологи виділяє, багато води нам не знадобиться. Досить додати зовсім небагато, щоб не підгоріло.
- Кабачок - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Картопля - 4-6 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Ріжемо дрібно цибулю.
Дрібно ріжемо або трьом морквину і обсмажуємо її з цибулею.
Потім додайте кабачки, нарізані кубиками.
Ріжемо капусту і відправляємо в рагу.
Картоплю ріжемо кубиками.
Тушкуємо все разом хвилин 25, при необхідності додайте води.
Додайте спеції і помідори, тушкуйте ще хвилин 5-7.
Готове рагу з цвітною капустою готове до подачі. Смачного!
Готове рагу з цвітною капустою готове до подачі. Смачного!