Рецепт Рагу з цвітною капустою і картоплею фото

Рагу з цвітною капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування рагу з цвітною капустою і картоплею - відмінний спосіб нагодувати велику сім'ю! У розпал літнього овочевого сезон це блюдо якраз те, що треба.

Опис приготування:

Для приготування рагу з цвітною капустою і картоплею ще додамо кабачка і помідор. Ці овочі завжди забезпечать вам соковитість і насиченість. До речі, для аромату раджу додати свіжої зелені. Так як кабачок сам багато вологи виділяє, багато води нам не знадобиться. Досить додати зовсім небагато, щоб не підгоріло.

  • Кабачок - 1 штука
  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Картопля - 4-6 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 2
Ріжемо дрібно цибулю.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 3
Дрібно ріжемо або трьом морквину і обсмажуємо її з цибулею.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 4
Потім додайте кабачки, нарізані кубиками.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 5
Ріжемо капусту і відправляємо в рагу.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 6
Картоплю ріжемо кубиками.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 7
Тушкуємо все разом хвилин 25, при необхідності додайте води.
рагу з цвітною капустою і картоплею - фото крок 8
Додайте спеції і помідори, тушкуйте ще хвилин 5-7.
Готове рагу з цвітною капустою готове до подачі. Смачного!

Схожі рецепти