Рецепт Овочеве рагу з кабачками фото

Овочеве рагу з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Овочеве рагу з кабачками - легке, чисто овочеве блюдо, незамінний в сімейної кухні - готується просто, виходить ситно.

Опис приготування:

Овочеве рагу з кабачками - одне з найпростіших блюд, які можна приготувати з овочів. Не скажу, що це вишуканий делікатес, але як варіант для простого і ситного обіду або вечері - відмінний. Я люблю під кінець приготування додавати всякі прянощі і ароматні спеції, завдяки яким ця страва стає цікавішим. Любителі гострого можуть додавати перець чилі. Взагалі, цей рецепт залишає кулінарам великий простір для фантазії - додавати сюди можна все, що душа забажає Удачі!

  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Кабачки - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 100 грам
  • Помідори червоні - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп - 30 грам
  • Сіль - - За смаком
овочеве рагу з кабачками - фото крок 1
Беремо толстодонную каструлю і розігріваємо в ній оливкове масло. Потім кладемо в каструлю дрібно нашатковану капусту.
овочеве рагу з кабачками - фото крок 2
Через пару хвилин додаємо до капусти нарізані кубиками кабачки. Тушкуємо на невеликому вогні.
овочеве рагу з кабачками - фото крок 3
В іншій сковороді робимо зажарку з натертою на крупній тертці моркви і тонко нарізаної цибулі.
овочеве рагу з кабачками - фото крок 4
Коли капуста і кабачки будуть майже готові (а це приблизно 10-15 хвилин з початку гасіння), додаємо в каструлю нарізані дрібними кубиками помідори або томатну пасту. Гарненько перемішуємо.
овочеве рагу з кабачками - фото крок 5
5 хвилин тушкуємо капусту з кабачками в томатному соусі, після чого додаємо в сковороду дрібно нарізаний часник, обсмажені цибулю і моркву. Перемішуємо.
овочеве рагу з кабачками - фото крок 6
В самому кінці посипаємо готове рагу нарубаного зеленню, знімаємо з вогню і накриваємо кришкою - нехай постоїть хвилин 5. Потім рагу з кабачками можна подавати до столу.

Схожі рецепти