Соте з курки з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки французькому рецептом соте, ви зможете дуже швидко і просто приготувати ситний і смачний вечерю. Все дуже просто - кілька кроків і можна приступати до трапези.
Соте з курки з овочами готуйте так: поріжте всі овочі і куряче м'ясо. Обжарьте на сковороде курятину, потім гриби. Через 5 хвилин додайте цибулю і моркву, потім цукіні. Перемішайте і смажте 5 хвилин. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте під кришкою 10 хвилин. Смачного!
- Грудка куряча - 200 грам
- Печериці - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори черрі - 5 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Курятину порежьте полосками.
Наріжте всі овочі.
Обсмажте на оливковій олії куряче м'ясо до рум'яної скоринки, додайте гриби. Обсмажуйте разом 5 хвилин.
Потім додайте цибулю і моркву, а через пару хвилин перець і цукіні. Перемішайте і смажте 5 хвилин.
На завершення додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте під кришкою 10 хвилин. Вогонь зробіть слабким. На гарнір подайте розсипчастий рис.