Рецепт Літній соте з овочів з імбиром фото

Літній соте з овочів з імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соте
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Легке в приготуванні, низькокалорійне блюдо - літнє соте з овочів з імбиром.

Опис приготування:

- Овочі нарізати на великі кубики, з помідорів зняти шкірку і порізати на чотири частини.

- На оливковій олії обсмажити цибулю, додати баклажани, кабачки, перець, накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні до напівготовності.

- Дрібно нарізану імбир, часник і помідори додати в овочі, трохи обсмажити і заправити соусом Васабі з імбиром.

- посипати зеленню.

  • Баклажан - 1 штука
  • Цукіні (кабачок) - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори черрі - 3 штуки
  • Свіжий імбир - 20 грам
  • Зелень (Braai, петрушка) - 1 За смаком
  • Сіль, перець - 1 За смаком
  • Соус Stonewall Kitchen «Васабі з імбиром» - 120 грам
- Овочі нарізати на великі кубики, з помідорів зняти шкірку і порізати на чотири частини.

- На оливковій олії обсмажити цибулю, додати баклажани, кабачки, перець, накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні до напівготовності.

- Дрібно нарізану імбир, часник і помідори додати в овочі, трохи обсмажити і заправити соусом Васабі з імбиром.

- посипати зеленню.

Схожі рецепти