Літній соте з овочів з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Легке в приготуванні, низькокалорійне блюдо - літнє соте з овочів з імбиром.
- Овочі нарізати на великі кубики, з помідорів зняти шкірку і порізати на чотири частини.
- На оливковій олії обсмажити цибулю, додати баклажани, кабачки, перець, накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні до напівготовності.
- Дрібно нарізану імбир, часник і помідори додати в овочі, трохи обсмажити і заправити соусом Васабі з імбиром.
- посипати зеленню.
- Баклажан - 1 штука
- Цукіні (кабачок) - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідори черрі - 3 штуки
- Свіжий імбир - 20 грам
- Зелень (Braai, петрушка) - 1 За смаком
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Соус Stonewall Kitchen «Васабі з імбиром» - 120 грам
- Овочі нарізати на великі кубики, з помідорів зняти шкірку і порізати на чотири частини.
- На оливковій олії обсмажити цибулю, додати баклажани, кабачки, перець, накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні до напівготовності.
- Дрібно нарізану імбир, часник і помідори додати в овочі, трохи обсмажити і заправити соусом Васабі з імбиром.
- посипати зеленню.
- На оливковій олії обсмажити цибулю, додати баклажани, кабачки, перець, накрити кришкою і тушкувати на помірному вогні до напівготовності.
- Дрібно нарізану імбир, часник і помідори додати в овочі, трохи обсмажити і заправити соусом Васабі з імбиром.
- посипати зеленню.