Рецепт Соте з овочів фото

Соте з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець , Кабачок , Цукіні
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Соте
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Цю страву можна приготувати з того, що є в холодильнику. Ви можете використовувати будь-які овочі, які любите або знайдете (їх залишки або цілі шматочки). Розповім, як приготувати соте з овочів.

Опис приготування:

Можна використовувати велику кількість овочів. Їх нарізають кільцями, кубиками або смужками. Соте можна приготувати в духовці або на сковороді. Особливість в тому, що овочі готуються у власному соку і дуже швидко, тому зберігають всі свої соки і вітаміни. До столу овочеве соте подають теплим.

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цукіні - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 1 щіпка
  • Сіль велика - За смаком
1
Вимийте гарненько овочі і витріть їх серветками. Перець розрізати уздовж і видаліть насіння.
2
Цукіні і кабачок наріжте тонкими кільцями, перець розрізати вздовж скибочками.
3
Сковороду розігрійте з оливковою олією, додайте подрібнені овочі, акуратно перемішайте.
4
Додайте цибульний і часниковий порошок, орегано і велику морську сіль. Готуйте під закритою кришкою 5-7 хвилин на слабкому вогні.
5
Акуратно перекладіть овочі на тарілку, щоб вони не розвалилися і подавайте до столу.

Схожі рецепти