Соте з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна приготувати з того, що є в холодильнику. Ви можете використовувати будь-які овочі, які любите або знайдете (їх залишки або цілі шматочки). Розповім, як приготувати соте з овочів.
Можна використовувати велику кількість овочів. Їх нарізають кільцями, кубиками або смужками. Соте можна приготувати в духовці або на сковороді. Особливість в тому, що овочі готуються у власному соку і дуже швидко, тому зберігають всі свої соки і вітаміни. До столу овочеве соте подають теплим.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Кабачок - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 1 щіпка
- Сіль велика - За смаком
1
Вимийте гарненько овочі і витріть їх серветками. Перець розрізати уздовж і видаліть насіння.
2
Цукіні і кабачок наріжте тонкими кільцями, перець розрізати вздовж скибочками.
3
Сковороду розігрійте з оливковою олією, додайте подрібнені овочі, акуратно перемішайте.
4
Додайте цибульний і часниковий порошок, орегано і велику морську сіль. Готуйте під закритою кришкою 5-7 хвилин на слабкому вогні.
5
Акуратно перекладіть овочі на тарілку, щоб вони не розвалилися і подавайте до столу.