Рецепт Куряче соте фото

Куряче соте
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соте

Чи знаєте ви, що таке соте? Це спосіб приготування гарячої страви шляхом гасіння головного інгредієнта під соусом. Назва французьке, але не тільки європейці "доклали до цього руку" .

Для прикладу пропоную вам турецький варіант такого блюда. Про те, як приготувати куряче соте, ви дізнаєтеся з моєї покрокової інструкції. Досить проста технологія дозволяє впоратися з цією стравою навіть новачкам. Поетом не бійтеся, сміливо дивуйте своїх домашніх новим ситним гарячим!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Курячий кубик - 2 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
куряче соте - фото крок 1
Цибулину почистіть і наріжте середніми шматочками. Обсмажте цибулю в маслі протягом 3-х хвилин.
куряче соте - фото крок 2
Філе промийте. Наріжте його досить крупно і додайте до цибулі.
куряче соте - фото крок 3
Через 3 хвилини готування, перемішайте інгредієнти. Смажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
куряче соте - фото крок 4
Наріжте крупно промитий перець. Додайте його в сковороду. Через 3 хвилини перемішайте інгредієнти.
куряче соте - фото крок 5
Потім додайте на вогонь нарізаний помідор і пасту. Все перемішайте.
куряче соте - фото крок 6
Після цього влийте воду, а також додайте курячі кубики. Ще раз перемішайте страву.
куряче соте - фото крок 7
Гасіть соте ще 20 хвилин під кришкою на повільному вогні. Смачного!

Схожі рецепти