Куряче соте 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Чи знаєте ви, що таке соте? Це спосіб приготування гарячої страви шляхом гасіння головного інгредієнта під соусом. Назва французьке, але не тільки європейці "доклали до цього руку" .
Для прикладу пропоную вам турецький варіант такого блюда. Про те, як приготувати куряче соте, ви дізнаєтеся з моєї покрокової інструкції. Досить проста технологія дозволяє впоратися з цією стравою навіть новачкам. Поетом не бійтеся, сміливо дивуйте своїх домашніх новим ситним гарячим! 
- Куряче філе - 300 грам
 - Томатна паста - 30 грам
 - Рослинна олія - 50 мілілітрів
 - Помідор - 1 штука
 - Болгарський перець - 2 штуки
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Курячий кубик - 2 штуки
 - Вода - 100 мілілітрів
 

Цибулину почистіть і наріжте середніми шматочками. Обсмажте цибулю в маслі протягом 3-х хвилин.

Філе промийте. Наріжте його досить крупно і додайте до цибулі.

Через 3 хвилини готування, перемішайте інгредієнти. Смажте ще 5 хвилин на середньому вогні.

Наріжте крупно промитий перець. Додайте його в сковороду. Через 3 хвилини перемішайте інгредієнти.

Потім додайте на вогонь нарізаний помідор і пасту. Все перемішайте.

Після цього влийте воду, а також додайте курячі кубики. Ще раз перемішайте страву.

Гасіть соте ще 20 хвилин під кришкою на повільному вогні. Смачного!