Куряче соте
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви, що таке соте? Це спосіб приготування гарячої страви шляхом гасіння головного інгредієнта під соусом. Назва французьке, але не тільки європейці "доклали до цього руку" .
Для прикладу пропоную вам турецький варіант такого блюда. Про те, як приготувати куряче соте, ви дізнаєтеся з моєї покрокової інструкції. Досить проста технологія дозволяє впоратися з цією стравою навіть новачкам. Поетом не бійтеся, сміливо дивуйте своїх домашніх новим ситним гарячим!
- Куряче філе - 300 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Курячий кубик - 2 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
Цибулину почистіть і наріжте середніми шматочками. Обсмажте цибулю в маслі протягом 3-х хвилин.
Філе промийте. Наріжте його досить крупно і додайте до цибулі.
Через 3 хвилини готування, перемішайте інгредієнти. Смажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
Наріжте крупно промитий перець. Додайте його в сковороду. Через 3 хвилини перемішайте інгредієнти.
Потім додайте на вогонь нарізаний помідор і пасту. Все перемішайте.
Після цього влийте воду, а також додайте курячі кубики. Ще раз перемішайте страву.
Гасіть соте ще 20 хвилин під кришкою на повільному вогні. Смачного!