Рецепт Куряче соте фото

Куряче соте
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соте
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Чи знаєте ви, що таке соте? Це спосіб приготування гарячої страви шляхом гасіння головного інгредієнта під соусом. Назва французьке, але не тільки європейці"доклали до цього руку" .

Опис приготування:

Для прикладу пропоную вам турецький варіант такого блюда. Про те, як приготувати куряче соте, ви дізнаєтеся з моєї покрокової інструкції. Досить проста технологія дозволяє впоратися з цією стравою навіть новачкам. Поетом не бійтеся, сміливо дивуйте своїх домашніх новим ситним гарячим!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Курячий кубик - 2 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
куряче соте - фото крок 1
Цибулину почистіть і наріжте середніми шматочками. Обсмажте цибулю в маслі протягом 3-х хвилин.
куряче соте - фото крок 2
Філе промийте. Наріжте його досить крупно і додайте до цибулі.
куряче соте - фото крок 3
Через 3 хвилини готування, перемішайте інгредієнти. Смажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
куряче соте - фото крок 4
Наріжте крупно промитий перець. Додайте його в сковороду. Через 3 хвилини перемішайте інгредієнти.
куряче соте - фото крок 5
Потім додайте на вогонь нарізаний помідор і пасту. Все перемішайте.
куряче соте - фото крок 6
Після цього влийте воду, а також додайте курячі кубики. Ще раз перемішайте страву.
куряче соте - фото крок 7
Гасіть соте ще 20 хвилин під кришкою на повільному вогні. Смачного!

Схожі рецепти