Просте соте з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування соте для тих, у кого немає часу на тривалу підготовку. Тут поєднуються ніжна яловича печінка, пікантний помідор, ароматний лук і свіжа зелень. Чудове м'ясне блюдо для обіду
Кількість порцій: 2-3
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Govyazhyya pechenka - 300-350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор середній - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 0, 25 чайних ложки
- Петрушка - 20-30 грам (невеликий пучок)
1. Помідори бланшувати в окропі, зняти з них шкірку і порізати на дольки.
2. Цибулю почистити і порізати дуже тонкими кільцями. Кожне кільце розібрати на частини.
3. Петрушку перебрати, помити, струсити зайву воду і дрібно порубати.
4. Печінка помити, дати їй стекти і порізати довгими тонкими смужками.
5. На великій сковороді розігріти масло, зробити середній вогонь і викласти туди печінку і цибулю. Смажити 5 хвилин, поки печінка не зарум'яниться, а цибуля не стане м'якше.
6. Зробіть вогонь слабким, додайте в сковорідку помідори, сіль і перець, перемішайте і тушкуйте, поки помідори не дійдуть до готовності. Подавайте блюдо ещетеплим, щедро посипавши його петрушкою.