Рецепт Просте соте з яловичої печінки фото

Просте соте з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соте
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування соте для тих, у кого немає часу на тривалу підготовку. Тут поєднуються ніжна яловича печінка, пікантний помідор, ароматний лук і свіжа зелень. Чудове м'ясне блюдо для обіду

Кількість порцій: 2-3
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Govyazhyya pechenka - 300-350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор середній - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 0, 25 чайних ложки
  • Петрушка - 20-30 грам (невеликий пучок)
просте соте з яловичої печінки - фото крок 1
1. Помідори бланшувати в окропі, зняти з них шкірку і порізати на дольки.
просте соте з яловичої печінки - фото крок 2
2. Цибулю почистити і порізати дуже тонкими кільцями. Кожне кільце розібрати на частини.
просте соте з яловичої печінки - фото крок 3
3. Петрушку перебрати, помити, струсити зайву воду і дрібно порубати.
просте соте з яловичої печінки - фото крок 4
4. Печінка помити, дати їй стекти і порізати довгими тонкими смужками.
просте соте з яловичої печінки - фото крок 5
5. На великій сковороді розігріти масло, зробити середній вогонь і викласти туди печінку і цибулю. Смажити 5 хвилин, поки печінка не зарум'яниться, а цибуля не стане м'якше.
просте соте з яловичої печінки - фото крок 6
6. Зробіть вогонь слабким, додайте в сковорідку помідори, сіль і перець, перемішайте і тушкуйте, поки помідори не дійдуть до готовності. Подавайте блюдо ещетеплим, щедро посипавши його петрушкою.

Схожі рецепти