Рецепт Биточки з печінки яловичої фото

Биточки з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Страви без випічки , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Урізноманітнити домашнє меню зовсім нескладно. Потрібно тільки придбати хороший шматочок яловичої печінки і озброїтися моїм рецептом. Смачна страва гарантовано!

Опис приготування:

Биточки з яловичої печінки готуйте так: подрібніть в блендері печінку і цибулю, вбийте яйце, додайте вершки, спеції, борошно і перемішайте. Одержаний фарш викладайте ложкою на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуйте биточки з двох сторін. Потім протушкувати їх протягом 5 хвилин. При подачі посипте зеленою цибулею. Смачного!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 чайних ложки
  • Вершки - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелена цибуля - За смаком
биточки з печінки яловичої - фото крок 1
Подрібніть в блендері цибулю і печінку.
биточки з печінки яловичої - фото крок 2
Додайте яйце, вершки, щіпку цукру і солі, борошно.
биточки з печінки яловичої - фото крок 3
І добре перемішайте.
биточки з печінки яловичої - фото крок 4
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть печінковий фарш з допомогою ложки. Обсмажте биточки з двох сторін по 2-3 хвилини кожну.
биточки з печінки яловичої - фото крок 5
Готові битки складіть в каструлю, додайте 3-4 столових ложки окропу і пропарьте на слабкому вогні протягом 5 хвилин. При подачі посипте зеленою цибулею.

Схожі рецепти