Биточки з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити домашнє меню зовсім нескладно. Потрібно тільки придбати хороший шматочок яловичої печінки і озброїтися моїм рецептом. Смачна страва гарантовано!
Биточки з яловичої печінки готуйте так: подрібніть в блендері печінку і цибулю, вбийте яйце, додайте вершки, спеції, борошно і перемішайте. Одержаний фарш викладайте ложкою на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуйте биточки з двох сторін. Потім протушкувати їх протягом 5 хвилин. При подачі посипте зеленою цибулею. Смачного!
- Печінка яловича - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 чайних ложки
- Вершки - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - За смаком
Подрібніть в блендері цибулю і печінку.
Додайте яйце, вершки, щіпку цукру і солі, борошно.
І добре перемішайте.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть печінковий фарш з допомогою ложки. Обсмажте биточки з двох сторін по 2-3 хвилини кожну.
Готові битки складіть в каструлю, додайте 3-4 столових ложки окропу і пропарьте на слабкому вогні протягом 5 хвилин. При подачі посипте зеленою цибулею.