Рецепт Маринад для яловичої печінки фото

Маринад для яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Маринад для яловичої печінки готується швидко і без викрутасів, а смажена печінка виходить більш м'якою і ароматною. Беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Яловичу печінку часто просто обсмажують на сковороді. Я пропоную її замаринувати. Завдяки смачному маринаду, яловича печінка виходить тане в роті.

  • Печінка яловича - 300 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 щіпка
маринад для яловичої печінки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування маринаду для яловичої печінки.
маринад для яловичої печінки - фото крок 2
Яловичу печінку промийте, просушіть серветками, очистіть від плівок. Наріжте печінку на слайси - середні шматочки.
маринад для яловичої печінки - фото крок 3
Приготуйте маринад: вбийте в миску куряче яйце, всипте туди ж соду, сіль, цукор, перець і видавіть часник.
маринад для яловичої печінки - фото крок 4
Маринад збовтайте виделкою або вінчиком.
маринад для яловичої печінки - фото крок 5
Яловичу печінку замаринуйте в маринаді: викладіть шматочки печінки в маринад на 15-20 хвилин, потім всю масу перекладіть на сковороду з розігрітим маслом. Почніть смажити печінку на середньому вогні.
маринад для яловичої печінки - фото крок 6
Через 3-4 хвилини перемішайте, доведіть до готовності ще пару хвилин і страва готова. Яловичу печінку смажте не більше 10 хвилин, щоб вона не стала жорсткою. Але все-таки завдяки маринаду цей субпродукт стає дуже ніжним. Сода розм'якшує печінку.
маринад для яловичої печінки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти