Рецепт Гуляш з печінки яловичої фото

Гуляш з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Одне з простих страв з печінки. Простота приготування не впливає на смакові якості страви - гуляш з печінки яловичої виходить дуже смачним.

Любителі страв з печінки повинні обов'язково приготувати цю страву. Рецепт приготування гуляшу з печінки яловичої дуже простий, але, завдяки деяким інгредієнтів, які ви навряд чи використовували при готуванні печінки, ви отримаєте свій улюблений продукт з новим смаком. Як приготувати гуляш з печінки яловичої мені розповіла сусідка по відпочинку в санаторії. Приїхавши додому, я тут же скористалася новим рецептом і була приємно здивована. Ділюся цим рецептом з вами.

1. Печінка очистити від плівок, промити і нарізати невеликими шматочками. Замочити в молоці хвилин на 20.

2. Чистий цибулю, моєму і дрібно нарізаємо.

3. Злегка обсмажуємо цибулю на сковороді з рослинним маслом.

4. Шматочки печінки виймаємо з молока, обвалюють у борошні й обсмажуємо з усіх боків до рум'яного кольору. Обсмажену печінку з цибулею прибираємо в тарілку.

5. Обсмажуємо на сковороді столову ложку борошна, додаємо сметану і томатну пасту, розведену водою до консистенції соку. Перемішуємо, додаємо сіль, паприка, чорний перець. Вливаємо вино і доводимо до кипіння. Якщо у вас вийшла густа підлива - додайте ще води.

6. Викладаємо в підливу шматочки печінки і цибулю, доводимо до кипіння і даємо згасити хвилини 2.

От і все, блюдо готово.

  • Печінка яловича - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 3 Ст. Ложки(1 столова ложка - для підливи, інше - обваляти печінку)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вино біле столове - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Любителі страв з печінки повинні обов'язково приготувати цю страву. Рецепт приготування гуляшу з печінки яловичої дуже простий, але, завдяки деяким інгредієнтів, які ви навряд чи використовували при готуванні печінки, ви отримаєте свій улюблений продукт з новим смаком. Як приготувати гуляш з печінки яловичої мені розповіла сусідка по відпочинку в санаторії. Приїхавши додому, я тут же скористалася новим рецептом і була приємно здивована. Ділюся цим рецептом з вами.

1. Печінка очистити від плівок, промити і нарізати невеликими шматочками. Замочити в молоці хвилин на 20.

2. Чистий цибулю, моєму і дрібно нарізаємо.

3. Злегка обсмажуємо цибулю на сковороді з рослинним маслом.

4. Шматочки печінки виймаємо з молока, обвалюють у борошні й обсмажуємо з усіх боків до рум'яного кольору. Обсмажену печінку з цибулею прибираємо в тарілку.

5. Обсмажуємо на сковороді столову ложку борошна, додаємо сметану і томатну пасту, розведену водою до консистенції соку. Перемішуємо, додаємо сіль, паприка, чорний перець. Вливаємо вино і доводимо до кипіння. Якщо у вас вийшла густа підлива - додайте ще води.

6. Викладаємо в підливу шматочки печінки і цибулю, доводимо до кипіння і даємо згасити хвилини 2.

От і все, блюдо готово.

Схожі рецепти