Помідори з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ця закуска порадує вас своїми яскравими фарбами холодною зимою. Помідорчики виходять в міру солоними і солодкими, а морква і цибуля залишаються хрусткими. Заготовте овочі таким чином, це смачно!
Пропоную вашій увазі мій сімейний рецепт, як приготувати помідори з морквою і цибулею. Ми щороку обов'язково готуємо такі помідори. Вони виходять в міру солоними і солодкими, морква і цибуля залишаються хрусткими. Спробуйте зробити хоча б баночку!
- Помідор - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лист лавровий - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Естрада - 1 штука (гілочка)
- Гвоздика - 3 штуки
- Перець горошок - 5 штук (запашний і чорний)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуйте овочі, помийте і очистіть цибулю, часник, морква. У мене цибулю-шалот. Якщо ви будете використовувати великий лук, поріжте його на шматочки. Морква поріжте скибочками.
Покладіть овочі та зелень в стерилізовану літрову банку, додайте цукор і сіль. Залийте все водою.
Додайте перець горошком, а також гвоздику. Закрийте нещільно кришкою.
Простерилизуйте протягом 10-15 хвилин. А потім закрутіть кришкою, укутайте і залиште остигати до ранку.
Зберігати такі заготовки потрібно в прохолодному місці.