Помідори з морквою і цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця закуска порадує вас своїми яскравими фарбами холодною зимою. Помідорчики виходять в міру солоними і солодкими, а морква і цибуля залишаються хрусткими. Заготовте овочі таким чином, це смачно!
Пропоную вашій увазі мій сімейний рецепт, як приготувати помідори з морквою і цибулею. Ми щороку обов'язково готуємо такі помідори. Вони виходять в міру солоними і солодкими, морква і цибуля залишаються хрусткими. Спробуйте зробити хоча б баночку! 
- Помідор - 500 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 100 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Лист лавровий - 1 штука
 - Кріп - 1 пучок
 - Естрада - 1 штука (гілочка)
 - Гвоздика - 3 штуки
 - Перець горошок - 5 штук (запашний і чорний)
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
 

Підготуйте овочі, помийте і очистіть цибулю, часник, морква. У мене цибулю-шалот. Якщо ви будете використовувати великий лук, поріжте його на шматочки. Морква поріжте скибочками.

Покладіть овочі та зелень в стерилізовану літрову банку, додайте цукор і сіль. Залийте все водою.

Додайте перець горошком, а також гвоздику. Закрийте нещільно кришкою.

Простерилизуйте протягом 10-15 хвилин. А потім закрутіть кришкою, укутайте і залиште остигати до ранку.

Зберігати такі заготовки потрібно в прохолодному місці.