Помідори з морквою і часником
(покроковий рецепт з фото)
Легкий сезонний салат з дрібних помідорів чері з морквою і зеленню, заправлений часником і запашним маслом.
Вимийте і підготуйте овочі для салату. Поріжте помідори, подрібніть зелень і часник. Натріть на тертці моркву. З'єднайте інгредієнти. Заправте салат сіллю, спеціями і маслом. Хай щастить!
- Помідор - 300 грам
- Морква - 0.5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Масло сиродавленное рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком (опціонально)
Підготуйте необхідні продукти.
Помідори вимийте і поріжте половинками.
Додайте терту моркву, подрібнений часник, петрушку і спеції.
Перемішайте салат, полийте олією. Готово!