Помідори з бринзою і часником
(покроковий рецепт з фото)
Літня пора - це можливість завжди є свіжі овочі, фрукти і зелень. А значить - є можливість створювати багато простих, але таких корисних салатів і закусок майже кожен день. Пропоную рецепт!
Тому я пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати помідори з бринзою і часником. Це легка закуска, яка вдало підійде для будь-якого випадку. Все настільки просто, що впорається навіть дитина. Ну, а поєднання помідорів з сиром завжди виграшне і смачне. А ще й готується швидко!
- Помідор - 2 штуки
- Бранза - 100 грам
- Зелень - 0, 5 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
Часник почистіть і подрібніть (наприклад за допомогою чеснокодавкі). Зелень промийте і дрібно наріжте. Сир натріть на дрібній тертці.
Інгредієнти перемішайте. Помідори помийте і наріжте кружальцями в 3-4 мм. Шириною.
Викладіть шматочки помідорів на блюдо. На них акуратно викладіть сирно-зелену суміш. Поперчіть, можна не солити, т.К. В складі є бринза. Смачного!