Радянська кабачкова ікра
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте, які смачні і якісні були продукти за часів Радянського союзу? І Кабачкова ікра - один з цих делікатесів! виявляється, таку ікру цілком можливо приготувати в домашніх умовах. Заходьте і дивіться, як приготувати Радянську кабачкову ікру!
Рецепт перевірений роками, і в результаті виходить саме така ікра, яку продавали в Радянських магазинах. Тому точно дотримуйтесь рецептом і технологією приготування! Порада: якщо кабачки берете великі, почистіть їх від насіння і шкірки. Молоді кабачки чистити не потрібно.
- Кабачки - 6 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Соняшникова олія - 1 Склянка
- Томатна паста - 500 мілілітрів
- Майонез - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Перець - За смаком

1. Кабачки подрібніть за допомогою блендера або за допомогою м'ясорубки.

2. Покладіть в каструлю, додайте масло і обсмажуйте близько 10 хвилин.

3. Цибуля наріжте кубиком.

4. Обсмажте на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.

5. Додайте до кабачків обсмажену цибулю, томатну пасту, майонез, цукор і сіль.
Гасіть на невеликому вогні 2 годину.
Гасіть на невеликому вогні 2 годину.

6. Подрібніть ікру до однорідного стану за допомогою блендера. Адже ікра саме такої консистенції
Продавалася в СРСР. Розкладіть по банкам і закатати.
Продавалася в СРСР. Розкладіть по банкам і закатати.

7. Смачного!