Рецепт Радянська кабачкова ікра фото

Радянська кабачкова ікра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пам'ятайте, які смачні і якісні були продукти за часів Радянського союзу? І Кабачкова ікра - один з цих делікатесів! виявляється, таку ікру цілком можливо приготувати в домашніх умовах. Заходьте і дивіться, як приготувати Радянську кабачкову ікру!

Опис приготування:

Рецепт перевірений роками, і в результаті виходить саме така ікра, яку продавали в Радянських магазинах. Тому точно дотримуйтесь рецептом і технологією приготування! Порада: якщо кабачки берете великі, почистіть їх від насіння і шкірки. Молоді кабачки чистити не потрібно.

  • Кабачки - 6 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Соняшникова олія - 1 Склянка
  • Томатна паста - 500 мілілітрів
  • Майонез - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Перець - За смаком
радянська кабачкова ікра - фото крок 1
1. Кабачки подрібніть за допомогою блендера або за допомогою м'ясорубки.
радянська кабачкова ікра - фото крок 2
2. Покладіть в каструлю, додайте масло і обсмажуйте близько 10 хвилин.
радянська кабачкова ікра - фото крок 3
3. Цибуля наріжте кубиком.
радянська кабачкова ікра - фото крок 4
4. Обсмажте на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
радянська кабачкова ікра - фото крок 5
5. Додайте до кабачків обсмажену цибулю, томатну пасту, майонез, цукор і сіль.
Гасіть на невеликому вогні 2 годину.
радянська кабачкова ікра - фото крок 6
6. Подрібніть ікру до однорідного стану за допомогою блендера. Адже ікра саме такої консистенції
Продавалася в СРСР. Розкладіть по банкам і закатати.
радянська кабачкова ікра - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти