Заварне тісто на манти
(покроковий рецепт з фото)
Заварне тісто на манти - м'яке, еластичне, не липне до рук, тонко розкочується і не рветься при варінні на пару. Приготуйте за моїм рецептом - і ви оціните заварне тісто.
Тут можна дізнатися, як приготувати заварне тісто на манти. Такий рецепт підкуповує своєю економією витрат часу і продуктів. По перше, воно не містить яєць, по-друге - замішується швидко і легко.
Отже, приступимо: як приготувати заварне тісто на манти?
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2-2, 5 склянки
Воду вилийте в ємність і поставте на вогонь, доведіть її до кипіння. В окріп додайте сіль і рослинне масло.
Зніміть воду з вогню, додайте в неї 1 склянка борошна, добре перемішайте.
Додайте ще 1 склянка борошна, замісіть м'яке і еластичне тісто. При необхідності додайте борошно, що залишилося.
Заварне тісто на манти практично готове. Загорніть тісто в плівку, дайте йому відпочити в холодильнику, поки ви готуєте фарш.
Заварне тісто на манти практично готове. Загорніть тісто в плівку, дайте йому відпочити в холодильнику, поки ви готуєте фарш.
Заварне тісто на манти розкочується тонко і не рветься.