Рецепт Заварне тісто на манти фото

Заварне тісто на манти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Заварне тісто
Пісні страви
На швидку руку
Гарячі страви, Пельмені

Заварне тісто на манти - м'яке, еластичне, не липне до рук, тонко розкочується і не рветься при варінні на пару. Приготуйте за моїм рецептом - і ви оціните заварне тісто.

Тут можна дізнатися, як приготувати заварне тісто на манти. Такий рецепт підкуповує своєю економією витрат часу і продуктів. По перше, воно не містить яєць, по-друге - замішується швидко і легко.

Отже, приступимо: як приготувати заварне тісто на манти?

  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2-2, 5 склянки
заварне тісто на манти - фото крок 1
Воду вилийте в ємність і поставте на вогонь, доведіть її до кипіння. В окріп додайте сіль і рослинне масло.
заварне тісто на манти - фото крок 2
Зніміть воду з вогню, додайте в неї 1 склянка борошна, добре перемішайте.
заварне тісто на манти - фото крок 3
Додайте ще 1 склянка борошна, замісіть м'яке і еластичне тісто. При необхідності додайте борошно, що залишилося.
Заварне тісто на манти практично готове. Загорніть тісто в плівку, дайте йому відпочити в холодильнику, поки ви готуєте фарш.
заварне тісто на манти - фото крок 4
Заварне тісто на манти розкочується тонко і не рветься.

Схожі рецепти