Рецепт Правильне заварне тісто фото

Правильне заварне тісто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Заварне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Я так часто готую заварне тісто в різних його варіаціях, але недавно натрапила на рецепт правильного. Я поділюся з вами своїми знаннями про те, як готувати правильно заварне тісто будинку. Це легко!

Опис приготування:

Всі знають: з заварного тесту можна приготувати багато чого смачненького. Наприклад, еклери або заварні тістечка. Спробуйте приготувати еклери будинку. Для цього випікайте тісто на деку. Зробіть заварний крем і наповніть їм еклери. Розповідаю, як приготувати заварне тісто правильно.

  • Олія - 100 грам
  • Мука - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Вода - 1-1, 5 склянки
правильне заварне тісто - фото крок 1
Розтопіть в маленькій каструлі воду з маслом. Варіть до кипіння на повільному вогні. Ретельно помішуйте масло, щоб вода не википіла.
правильне заварне тісто - фото крок 2
Після того, як маса закипить, відразу ж висипте в неї борошно. Головне не зволікати, інакше тісто буде зіпсовано. Перемішуйте тісто, поки воно не стане однорідним.
правильне заварне тісто - фото крок 3
В окремій тарілочці міксером збийте яйця. Повільно вводите їх в тісто. Після ретельно перемішайте тісто, спочатку воно буде неслухняним, але потім стане еластичним і слухняним.
правильне заварне тісто - фото крок 4
Тісто зберіть в кулю і перекладіть в целофановий пакет. Покладіть його в холодильник на пару годин. Testo майже, його можна запекти або посмажити в маслі. Смачного.

Схожі рецепти