Чіабатта з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Італійська випічка одна з найсмачніших і ароматних, і Чіабата кращий тому доказ, ну а якщо приготувати цей чудовий хліб з сиром, то отримати взагалі шикарно.
Як і багато італійські страви, чіабатта володіє унікальним, ні з чим не порівнянним смаком, а готується при цьому досить просто. Традиційно цей хліб роблять без будь-яких наповнювачів, але так як я дуже сильно люблю сир, то вирішила додати його і в цю чудову випічку, і зараз я поділюся з вами рецептом приготування чіабатти з сиром. Повірте, моє невелике нововведення анітрохи не зіпсувало смак італійського блюда, на мій погляд, навіть навпаки поліпшило його. І якщо ви не полінуйтеся витратити пару годинок на приготування цього приголомшливого хліба, то в результаті будете винагороджені, бо таку випічку ви не купите в магазині. А раз все потрібні інгредієнти у нас під рукою, і тепер ви знаєте, як зробити чіабатту з сиром в домашніх умовах, тоді давайте приступимо до справи.
- Борошно пшеничне - 400-450 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 70 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень сушена - 1-2 чайних ложок