Рецепт Чіабатта для хлібопічки фото

Чіабатта для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Хочете спекти справжню італійську чіабатту, але не впевнені, чи вийде у вас? Скористайтеся хлебопечкой для замісу і випічки. Розповідаю про рецепт, як приготувати чіабатту для хлібопічки.

Опис приготування:

Можна зробити різні її варіанти, наприклад, з томатами або з житнього борошна. Від початку до кінця за вас все зробить хлібопічка. Ви будете тільки насолоджуватися смачною випічкою. У вас вийде м'яка і повітряна випічка з хрусткою і рум'яною скоринкою.

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 4 грами
  • Сіль - 2 щіпки
  • Італійські сухі трави - 1 Ст. Ложка
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
1
В чашу хлібопічки просійте борошно, потім всипте сіль, дріжджі, спеції і часниковий порошок.
2
Влийте воду і закрийте кришку, включите режим замісу тіста, після закінчення процесу вимкніть хлібопічку і залиште ще на 120 хвилин.
3
Через необхідний час дістаньте тісто і обімніть його руками, сформуйте з тіста батон.
4
Чашу хлібопічки змастіть оливковою олією і викладіть в неї тісто. Закрийте кришку і залиште ще на 40 хвилин.
5
Через 40 хвилин виставте режим «Випічка», готуйте ще півгодини.
6
Готову чіабатту дістаньте з хлібопічки і остудіть, а потім нарізуйте шматочками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти