Чіабатта для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спекти справжню італійську чіабатту, але не впевнені, чи вийде у вас? Скористайтеся хлебопечкой для замісу і випічки. Розповідаю про рецепт, як приготувати чіабатту для хлібопічки.
Можна зробити різні її варіанти, наприклад, з томатами або з житнього борошна. Від початку до кінця за вас все зробить хлібопічка. Ви будете тільки насолоджуватися смачною випічкою. У вас вийде м'яка і повітряна випічка з хрусткою і рум'яною скоринкою.
- Борошно - 250 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 4 грами
- Сіль - 2 щіпки
- Італійські сухі трави - 1 Ст. Ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
1
В чашу хлібопічки просійте борошно, потім всипте сіль, дріжджі, спеції і часниковий порошок.
2
Влийте воду і закрийте кришку, включите режим замісу тіста, після закінчення процесу вимкніть хлібопічку і залиште ще на 120 хвилин.
3
Через необхідний час дістаньте тісто і обімніть його руками, сформуйте з тіста батон.
4
Чашу хлібопічки змастіть оливковою олією і викладіть в неї тісто. Закрийте кришку і залиште ще на 40 хвилин.
5
Через 40 хвилин виставте режим «Випічка», готуйте ще півгодини.
6
Готову чіабатту дістаньте з хлібопічки і остудіть, а потім нарізуйте шматочками і насолоджуйтеся.